Loredana Groza îți permite să pozeze sexy la 48 de ani. Rochia cu care a făcut furori

l118-19-lori.jpg

Lori se menține tânără cu dietă și sport

Timpul trece, iar Loredana Groza arată din ce în ce mai bine la cei 48 de ani ai ei. Așa a reușit Lori să încingă internetul cu o fotografie în care își expune formele apetisante.

Îmbrăcată într-o rochie mov lungă și mulată, cântăreața le-a arătat fanilor cât de mândră e de corpul ei perfect. Fanii au rămas încântați și au felicitat-o pentru felul în care arată.

„Rochia ta poate nu e o armă, dar așa cum o prezinți e muniție adevărată!”, „Superbă culoare, preferata mea, superb îți vine!”, „Transmiți multă energie pozitivă chiar dacă este virtuală” sunt doar câteva mesaje de apreciere din partea admiratorilor.

loredana_groza_sexy.jpg

Loredana și-a uimit fanii cu o țintuă sexy
foto: Facebook

Pentru a avea acest trup de invidiat, Loredana e foarte atentă la alimentație și merge periodic la sală.

Citește și:

Ce şi-a făcut Loredana Groza la faţă. Fanii sunt şocati, Raduleasca o felicită

Medicii esteticieni analizează intervențiile Loredanei: «A făcut foarte mult botox»

 

Loading...
 
 

Citește și

  • loredana groza

    Joi, 11 aprilie, în Centrul Vechi din Bucureşti, solistul Sebastian Seredinschi a lansat o nouă piesă, marca HaHaHa Production. Solistul i-a avut alături pe colegii şi prietenii săi, Smiley, Feli, Dominique, Dorian, Diana Sar sau Amir, însă la eveniment au venit şi doi adolescenţi celebri, Elena, fiica Loredanei Groza, și Radu Ștefan, fiul lui Ştefan Bănică.

  • loredana groza decolteu sexy

    Loredana Groza (48 de ani) este întotdeauna o apariţie cameleonică pe scenă şi pare că deţine resurse inepuizabile de energie. Se împarte între studioul de înregistrări, concerte pe bandă rulată şi platoul de filmări al emisiunii Cântă acum cu mine, în al cărui juriu deţine cea mai importantă poziţie. Cu toate acestea, găseşte întotdeauna timpul necesar pentru a menţine interesul admiratorilor din mediul online şi adesea încarcă fotografii care nasc controverse. Recent, prietenii virtuali au remarcat că nu doar chipul Loredanei pare să treacă printr-un proces de transformare, ci şi garderoba ei, care devine din ce în ce mai sumară. Iată fotografia interzisă minorilor care a iscat dezbateri pe profilul de Instagram al vedetei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1