Lili Sandu poate urca lejer pe podium, însărcinată în 4 luni. Arată ca un fotomodel

lili_decolteu.jpg

lili sandu insarcinata decolteu lili sandu copil
O surpriză sexy de la Lili Sandu pentru Silviu Țolu, aflat departe
foto: arhiva personală

Lili Sandu cucerește lumea de când e însărcinată și a intrat în a patra lună de când își poartă burtica cu mândrie. Actriță și fotomodel, șatena de 40 de ani radiază de fericire la gândul că va deveni mămică cu Silviu Țolu, și el fotomodel, în vârstă de 28 de ani și a arătat tuturor cum se transformă după perioada prin care trece. Are în continuare o siluetă de invidiat și ar putea urca fără probleme pe podium, într-o prezentare de modă, căci calitățile o recomandă ca pe un adevărat fotomodel.

Când credea că n-o să mai trăiască fericirea de a deveni mamă, iată că minunea s-a împlinit. Lili Sandu era pregătită să recurgă la fertilizarea în vitro, însă nu a mai fost nevoie de acest lucru pentru a concepe un bebeluș, Lili pe contul personal de Instagram, acolo unde le-a arătat prietenilor şi testul de sarcină pozitiv. Speculaţii privind sarcina existau de ceva timp întrucât ultima fotografie încărcată de Lili în mediul online o înfăţişează purtând o bluză prin care se poate observa cu lejeritate burtica de gravidă.

Prin rochia mulată, de zilele trecute, purtată la o mini-ședință foto, Lili Sandu este mult mai îndrăzneață însă și are o apariție studiată ca pentru a intra în lumina reflectoarelor. Nici nu este de mirare, fiind obișnuită cu astfel de evenimente. Acum, prioritatea ei este sarcina și grija sporită pentru sarcină în contextul Covid-19.

lili_sandu.jpg

lili sandu rochi, lili sandu gravida
Lili Sandu, gata ca pentru o defilare de modă
foto: arhiva personală

„Dacă stăm acasă nu înseamnă că trebuie să stăm în pijamale? Ps. De fapt mi a cerut iubitul niște poze ca i se făcuse dor de noi!”, a notat Lili Sandu pe contul ei de Instagram după ce a îmbrăcat o rochie nouă, sosită prin curier, și care i-a evidențiat picioarele lungi și zona decolteului.

 

Lili Sandu, despre sarcină: „Drumul nu a fost uşor!”


Adepta unei vieți sănătoase, Lili Sandu a renunțat la cafea pe perioada sarcinii și are ceva mai multă grijă la ce se petrece în jurul ei.

img-3436.jpg

lili sandu insarcinata cu primul copil
Lili Sandu este însărcinată pentru prima dată
foto: arhiva personală

„Este într-adevăr un miracol, pentru că drumul nu a fost uşor. Când am văzut la ecograf bebeluşul am simţit atât de multă fericire încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ţine în braţe, oare cum mă voi simţi”, a declarat Lili la emisiunea “Vorbeşte Lumea” (PRO TV). Ea a fost cerută în căsătorie de Silviu Țolu în timpul unei escapade romantice la Istanbul, pe 28 mai 2019, chiar în ziua în care a împlinit 40 de ani, oraș care este de altfel locul în care cei doi s-au cunoscut și și-au consolidat relația de dragoste. 

 

Citește și:

Se pregătește Lili Sandu de nuntă? „Faimoasa” își dorește un copil cu Silviu Tolu

Mame după 40 de ani. Lili Sandu nu e singura vedetă care a rămas gravidă când se aştepta mai puţin

 

 

Loading...

Citește și

  • Lili Sandu, în vârstă de 40 de ani, va deveni mamă pentru prima dată în mai puţin de şase luni. Cântăreaţa şi iubitul ei sunt în al nouălea cer de când au aflat că vor deveni părinţi. Invitată în platoul emisiunii "Vorbeşte lumea" alături de Silviu Ţolu, Lili a vorbit despre sentimentele pe care le trăieşte în această perioadă şi despre nerăbdarea pe care o trăieşte ştiind că în scurt timp îşi va ţine copilul în braţe.

  • lili sandu si silviu tolu

    Lili Sandu (40) şi Silviu Ţolu (28) vor deveni părinţi în mai puţin de jumătate de ani. În ciuda faptului că între ei există o diferenţă de 12 ani, dragostea dintre ei este una care nu ţine cont de cifre. De fiecare dată când sunt invitaţi în platoruile emisiunilor, cei doi se comportă precum un cuplu nou format, aruncându-şi priviri tandre şi ţinându-se de mână. Iată cum s-au cunoscut cei doi, dar şi de ce vârsta este doar un număr neimportant pentru Lili şi Silviu.