Mame după 40 de ani. Lili Sandu nu e singura vedetă care a rămas gravidă când se aştepta mai puţin

g11.-2col-lili-sandu.jpg

Lili Sandu a anunţat vineri că este însărcinată în trei luni

Vis împlinit pentru Lili Sandu. Când credea că n-o să mai trăiască fericirea de a deveni mamă, iată că minunea s-a împlinit. Vedeta în vârstă de 40 de ani a anunţat vineri, de „Ziua Îndrăgostiţilor”, că este însărcinată în 3 luni. Nu este singura care îşi măreşte familia după 40 de ani. Numeroase vedete au devenit mame la vârste înaintate fie pentru că nu au fost pregătite mai devreme, fie pentru că s-au luptat mult timp cu problema infertilităţii.

Lili Sandu, anunţ de Valentine’s Day

Lili Sandu şi iubitul ei cu 12 ani mai tânăr, Silviu Ţolu, sunt în al nouălea cer de când au aflat că vor deveni părinţi. Vestea a fost dată chiar de către artistă pe contul personal de Instagram, acolo unde le-a arătat prietenilor virtuali şi testul de sarcină pozitiv. Speculaţii privind sarcina existau de ceva timp întrucât ultima fotografie încărcată de Lili în mediul online o înfăţişează purtând o bluză prin care se poate observa cu lejeritate burtica de gravidă. 

„Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost uşor. Când am văzut la ecograf bebeluşul am simţit atât de multă fericire încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ţine în braţe, oare cum mă voi simţi”, a declarat Lili în emisiunea “Vorbeşte Lumea” (PRO TV). Ea a fost cerută în căsătorie de Silviu în timpul unei escapade romantice la Istanbul, pe 28 mai 2019, chiar în ziua în care a împlinit 40 de ani. 

Ramona Bădescu a născut în secret, la Roma

Minuni se întâmplă şi la vârste mai înaintate. În octombrie 2019, la 50 de ani, Ramona Bădescu a născut prin cezariană un băieţel perfect sănătos. Fericitul eveniment s-a petrecut în mare secret la o clinică privată din Roma.

g212-13-raluca.jpg

Ramona Bădescu a devenit mamă la 50 de ani, în toamna lui 2019

“Pentru mine, a deveni mamă este o emoţie atât de mare încât îmi taie respiraţia, dar şi o responsabilitate pe măsură”, declara ea la momentul respectiv. Frumoasa actriţă care locuieşte în Italia se pregătea pentru procedura de fertilizare in vitro când medicul i-a dat vestea că deja e însărcinată. A avut o sarcină uşoară şi s-a îngrăşat doar 9 kg.

“Nu a fost nevoie nici să-mi schimb garderoba. Mi-am cumpărat doar 2-3 ţinute. Am avut o sarcină uşoară, m-am mişcat foarte mult, dar m-am şi odihnit. Nu am probleme medicale, nu mi s-au umflat picioarele”, mai spunea Ramona Bădescu. 

Alessandra Stoicescu, primul copil la 43 de ani

În vara lui 2019, la 43 de ani, Alessandra Stoicescu a născut prin cezariană primul copil, o fetiţă numită Sara Maria. “Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Astfel, se va numi Sara Maria Constantinescu”, a povestit prezentatoarea tv, care este căsătorită din 2013 cu Sergiu Constantinescu.Vedeta s-a recuperat excelent după sarcină şi a dat jos kilogramele în plus. 

g33.-2col-sanda-stoicescu.jpg

Alessandra Stoicescuşi soţul ei sunt părinţi din vara anului trecut

Elena Udrea, mamă la 45 de ani

Fostul politician avea 45 de ani în septembrie 2018, când a născut în Costa Rica o fetiţă perfect sănătoasă, numită Eva Maria. La scurt timp după a fost ridicată de pe stradă şi întemniţată, după ce instanţa din România a condamnat-o definitiv pentru fapte de corupţie.

g44.-2col-udrea-img_2014.jpg

Elena Udrea şi-a botezat fetiţa în România

„Pentru mine a fost traumatizant. Mă gândeam că nu am plâns adunat în toată viaţa mea cât am plâns în prima lună acolo, gândindu-mă la copil”, a mărturisit ea. A fost eliberată după 3 luni, de Crăciun. În vara anului trecut a revenit în ţară, şi-a botezat aici fetiţa şi duce o viaţă liniştită. 

Monica Iagăr, al treilea copil la 46 de ani

Fosta campioană a primit şi ea un cadou neaşteptat de la viaţă. La vârsta de 46 de ani, a născut un băieţel perfect sănătos, pe care l-a botezat în toamna lui 2019.

g56.-2col-monica-iagar.jpg

Monica Iagăr şi-a dorit enorm al treilea copil

Deşi mai are două fete de 10 şi 16 ani cu prezentatorul tv Cosmin Cernat, şi-a dorit mult un copil cu actualul partener de viaţă, fostul campion la judo Cristi Neacşu. După doi ani de încercări, rugile i-au fost auzite.

“Am pierdut o sarcină în 4 luni, dar nu am renunţat, am încercat la toţi doctorii din Bucureşti. E important să nu renunţi”, povestea Monica Iagăr. 

Gabriela Cristea, mamă de două ori după 40 de ani

Prezentatoarea tv acum în vârstă de 45 de ani s-a chinuit mult până să devină mamă, dar a reuşit. Nu o dată, ci de două ori. În toamna lui 2017, cu puţin timp înainte să împlinească 43 de ani, a adus pe lume o fetiţă, iar în primăvara lui 2019 a mai născut o fetiţă.

g65.-2col-gabriela-cristea-img_0125.jpg

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt părinţii a două fetiţe

Ambele sarcini au decurs normal, iar în prezent, la nici un an distanţă, Gabriela Cristea a reuşit să dea jos cele 14 kg în plus şi să revină la silueta dinainte de a rămâne însărcinată.

Simona Gherghe, doi copii la exact un an distanţă

Simona Gherghe (42 de ani) a născut şi ea doi copii la o vârstă înaintată.

g77.-2col-simona-gherghe-2.jpg

Simona Gherghe are o fetiţă şi un băieţel

Pe primul copil, o fetiţă numită Ana Georgia, l-a adus pe lume în luna mai 2017, după doar o lună de când s-a căsătorit la Starea Civilă cu Răzvan Săndulescu. Un an mai târziu, tot în luna mai, a născut al doilea copil, un băieţel numit Vlad Ioan. 

“Ana şi Vlad sunt minunile noastre şi suntem foarte fericiţi”, a declarat atunci prezentatoarea tv.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1