Se pregătește Lili Sandu de nuntă? „Faimoasa” își dorește un copil cu Silviu Tolu

lili-sandu-silviu-tolu-copil.jpg

Lili Sandu își dorește un copil și se gândește la căsătorie
Foto Instagram

Deși la început era reticentă în ceea ce privește mariajul, Lili Sandu și-a dat seama că își dorește un copil alături de partenerul ei de viață, Silviu Tolu, motiv pentru care vedeta ar putea avea parte de o nuntă curând. Conștientă că un copil are nevoie de o familie în care să crească, Lili și-a schimbat percepția cu privire la căsătorie.

După 3 ani de relație, Lili Sandu și iubitul ei, Silviu Tolu, au ajuns la concluzia că trebuie să-și oficializeze relația și în fața legii. După ce au stat o perioadă despărțiți din cauza participării lui Lili în cadrul competiției „Exatlon”, fără să se vadă sau să-și vorbească o lună, cei doi și-au dat seama că sunt gata să facă marele pas: să își întemeieze o familie și să devină părinți.

Deși Lili Sandu mărturisea la începutul verii faptul că o sperie căsătoria și că nu se află pe lista de priorități a ei și a iubitului său, Silviu Tolu, se pare că acum cei doi se gândesc serios să-și ducă relația la următorul nivel.

lili-sandu-silviu-tolu.jpg

Silviu Tolu este mai tânăr cu 12 ani decât Lili Sandu
Foto: Arhivă personală

Lili Sandu și Silviu Tolu vor să întemeieze o familie

„Suntem deja de 3 ani împreună, nu cred că se mai pune problema testelor între noi. Deja ne dorim mai mult de la relația asta, ne gândim să ne întemeiem o familie, ne gândim la un copil.(..) Fetiță, băiat, ce vrea Dumnezeu, să fie sănătos copilul.(..)  Nu am fost niciodată genul care să testeze bărbatul pe care îl are lângă”, a explicat Lili pentru Libertatea.

Lili Sandu și partenerul ei își doresc un copil

Cum această dorință este împărtășită și de partenerul ei, fotomodelul internațional Silviu Tolu, ideea unui mariaj a început să prindă contur, mai ales cum cei doi își doresc și un copil împreună.

„Nu am fost niciodată împotriva căsătoriei, doar că nu mi s-a părut o prioritate și acel act nu îl vedeam atât de important. Mi se pare normal ca momentul în care îți dorești să aduci un copil pe lume să existe o familie. Înainte, nu prea mă gândeam serios să am un copil și, din cauza asta, căsătoria nu mi se părea ceva necesar. Doi oameni care se iubesc pot sta până la adânci bătrâneți împreună. Am cunoscut o grămadă de cazuri care, sincer, m-au impresionat, dar cred că în momentul în care îți dorești să ai un copil e mai bine să fii într-o familie”, a mai declarat Lili pentru sursa anterior menționată.

lili_sandu.jpg

Cei doi parteneri au stat despărțiți cât a participat Lili la Exatlon
Foto Instagram

Încă nu a fost cerută de nevastă, dar cei doi au discutat despre nuntă

„Eu am o familie extraordinar de frumoasă, Silviu la fel, părinții lui sunt ca o a doua mea familie și asta m-a inspirat să mă întorc asupra deciziei de a nu mă căsători. Bine, e frumoasă nunta, în primul rând, mi-ar plăcea să am toți prietenii alături și să putem să celebrăm într-un fel acest moment important pentru noi. Nu știu dacă actul acela pe care îl semnăm la primărie va fi neapărat o chestie extraordinară. Deocamdată, nu m-a cerut, dar noi vorbim deschis despre orice și nu neg faptul că am vorbit despre asta. Vreau să fie o surpriză totuși, nu vreau să vorbesc foarte mult despre el”, a adăugat Lili Sandu.

 

Loading...

Citește și

  • Competiția de la Exatlon devine din ce în ce mai grea! Se pare că traseele le dau bătăi de cap concurenților din ce în ce mai tare, iar căzăturile se țin lanț. Totuși, pentru o membră a Războinicilor, accidentarea nu a fost una superficială, aceasta având nevoie imediată de atenția amănunțită a medicilor. În ediția de joi, 11 octombie, Corina Petruț a căzut de la înățime în timpul probei și a fost transportată de urgență la spital.

  • Lili Sandu a fost eliminată de la Exatlon, însă în urma ei au rămas multe întrebări fără răspuns. Odată ieșită din competiție, Lili Sandu a putut să înțeleagă mai bine ce s-a întâmplat între ea și colegii de echipă. Astfel că, vedeta și-a spus părerea cu privire la reacțiile și vorbele membrilor echipei Faimoșilor.