Lavinia Pârva, pictorial cu burtica de gravidă la vedere. A dezvăluit sexul copilului

lavinia_parva_unica.jpg

lavinia parva unica
Lavinia Pârva este coperta celui mai nou număr al revistei "Unica"
foto: Unica

Lavinia Pârva (34 de ani) radiază de fericire, sarcina fiind cea care îi conferă acea strălucire specială. Bruneta va deveni pentru prima dată mămică la începutul verii, când va aduce pe lume un băieţel. Urmând exemplul altor vedete autohtone, cântăreaţa a acceptat să fie protagonista unei şedinţe foto pentru revista "Unica", pictorial în care şi-a etalat burtica de gravidă.

Lavinia Pârva este pe coperta celui mai nou număr al revistei "Unica", într-un pictorial în care îşi dezvăluie sarcina. Discretă cu viaţa personală, bruneta face mărturisiri despre perioada frumoasă prin care trece. Soţia lui Ştefan Bănică jr. a explicat că sarcina nu a fost programată şi că nu a făcut niciun efort sau tratament pentru a concepe bebeluşul. 

lavinia_unica.jpg

lavinia parva pictorial unica
Lavinia Pârva va aduce pe lume un băieţel
foto: Unica

"Cred că momentul ne-a ales pe noi. Eu nu am programat niciodată momentele importante din viața mea. Am avut mereu certitudinea că, dacă un lucru este menit să se întâmple, se va întâmpla cu siguranță. Această minune a venit la momentul potrivit în viața noastră, fără programări sau lucruri premeditate. Mi-am dorit, în schimb, ca acest lucru să vină atunci când eu sunt suficient de matură și responsabilă, astfel încât să-i ofer o educație și o viață bună celui mic. Nu știu dacă am ajuns acolo, dar sper să fiu o mamă bună și să-i ofer copilului meu tot ce e mai bun și mai frumos pe această lume. (...) Bebe e bine sănătos, frumos și haios! La nume încă nu ne-am hotărât, dar probabil și acest lucru va veni la fel de natural și la momentul potrivit, așa că sunt liniștită. Ar trebui să vină pe lume atunci când primăvara își dă întâlnire cu vara! Abia aștept…", a povestit Lavinia Pârva pentru www.unica.ro 

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică jr. s-au căsătorit în secret în Bulgaria

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică jr. sunt împreună de şase ani. Cei doi s-au căsătorit foarte discret în 2017, alegând să facă nunta doar cu apropiaţii, şi în mare secret, în Bulgaria. Spun despre ei că îşi menţin relaţia vie cu încredere, respect, pasiune şi foarte mult umor. "Eu sunt cel mai mare fan al soţului meu, încerc să fiu prezentă la concertele lui de câte ori îmi permite timpul. El are o forţă şi o energie pe care le întâlneşti destul de rar la un artist. Aşa că în permanenţă îmi doresc să învăţ de la el. Se întâmplă uneori ca preferinţele noastre muzicale să fie diferite, lucru absolut firesc", a completat Lavinia Pârva pentru aceeaşi sursă.  
 

Citeşte şi:

 

Primele poze cu Lavinia Pârva gravidă. Ce gest imprudent a făcut

Exclusiv! Ce mult a schimbat-o sarcina pe soția lui Ștefan Bănică!

 

Loading...

Citește și

  • lavinia parva insarcinata

    Lavinia Pârva își vede visul cu ochii și radiază de fericire, după cum se vede și din fotografia pe care a pus-o pe Facebook în urmă cu doar câteva momente. Azi, 17 decembrie, solista a venit cu prima reacție în urma anunțului-bombă pe care soțul ei, Ștefan Bănică, l-a făcut sâmbătă, în timpul concertului de la Sala Palatului. El a anunțat că va fi tătic pentru a treia oară.

  • Lavinia Pîrva și-a obișnuit deja fanii cu imagini în care apare în ipostaze sexy, pe rețelele de socializare, însă de când s-a aflat că este însărcinată, soția lui Bănică a devenit și mai dezinvoltă, publicând în mediul online o serie de fotografii care i-au captat perfect strălucirea ce le apare viitoarelor mămici pe chip, în timpul sarcinii.