Exclusiv! Ce mult a schimbat-o sarcina pe soția lui Ștefan Bănică!

2-bd-1.jpg

Aflată în al doilea trimestru de sarcină, Lavinia Pârva are forme vizibile

Pentru prima dată în ipostaza de viitoare mămică, Lavinia Pârva este extrem de activă. Soţia lui Ştefan Bănică se află în al doilea trimestru de sarcină, dar nu are deloc stare! Merge la studioul de înregistrări, vizitează saloanele de înfrumuseţare şi face cumpărături la mall cu prietena ei. Fotoreporterii Click! au surprins primele poze cu burtica ei!

Ştefan Bănică (51 de ani) şi Lavinia Pârva (34 de ani) formează un cuplu de aproximativ 7 ani, iar în urmă cu doi ani, aceștia s-au căsătorit. Iată că rodul iubirii lor a apărut abia acum, bineînţeles, după o periodă bună de bătut pe la uşile medicilor şi vizite dese pe la clinicile de fertilizare.

lavinia1.jpg

lavinia parva insarcinata
Lavinia a fost surprinsă în oraș alături de o prietenă
Foto: Click!

”Doamnelor şi domnilor, vă spun de fiecare dată, viaţa este frumoasă. Încercaţi să vă bucuraţi de ea pentru că şi eu fac acelaşi lucru. Încerc. Nu ştiu dacă îmi reuşeşte. Şi, pentru că astăzi este ziua fetiţei mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlineşte 11 ani. Iar Moş Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară şi am să spun astă seară… Şi faţă de colegii mei, nici ei nu ştiu. Dumnezeu mă încearcă şi am să fiu tată pentru a treia oară”,  a anunţat Ştefan Bănică, pe data de 15 decembrie, cu ocazia ultimului său concert de Crăciun la Sala Palatului, dar şi a aniversării fiicei Violeta, din căsnicia cu Andreea Marin. Iată că burtica Laviniei a prins contur şi se pare că ar fi însărcinată în luna a cincea. Artista ar trebui să nască la începutul verii, aşa că profită de faptul că se poate mişca şi este extrem de activă.

lavinia.jpg

lavinia parva
Lavinia Pârva este o graviduță foarte activă
Foto: Click!

În plus, are o sarcină extrem de uşoară, iar acest lucru ni l-a spus în exclusivitate chiar Lavinia Pârva, din studioul de înregistrări. ”Mă simt foarte bine, nu am greţuri. Acum mă aflu la studio”, a spus artista pentru Click! Iată că situaţia îi permite să îşi desfăşoare activitatea muzicală, să meargă la salon, dar şi să iasă la o sesiune de shopping cu prietenele sale, aşa cum au surprins-o fotoreporterii Click! joi după-amiază, prin Capitală.

lavinia-parva.jpg

lavinia parva
Lavinia Pârva s-a răsfățat într-un magazin de cosmetice
foto: Mihai Ionescu

Îmbrăcată în haine foarte largi, burtica artistei se observă cu greutate, însă corpul ei a suferit modificări vizibile, normale pentru o graviduţă. A luat câteva kilograme în plus, iar şoldurile au devenit mai proeminente. Lavinia a petrecut aproape o oră în mall şi şi-a cumpărat câteva parfumuri. După ce a terminat cumpărăturile, celebra brunetă s-a îndreptat spre casă.

Ștefan Bănică mai are doi copii din relații anterioare

Este cunoscut faptul că Ștefan Bănică s-a iubit cu câteva dintre cele mai frumoase femei ale României: Mihaela Rădulescu şi Cristina Țopescu, însă pe ele nu le-a făcut mame. Primul copil i s-a născut în urmă cu 15 ani, iar pe atunci avea o relație cu Camelia Constantinescu. Radu Ștefan este un copil extrem de talentat și se pare că îi calcă pe urme în ceea ce privește actoria. A bifat a treia căsătorie cu Andreea Marin, cu care are o fetiță în vârstă de 11 ani, Violeta. Cei doi au anunțat divorțul în ianuarie 2013.   

 

Loading...
 
 

Citește și

  • lavinia parva maldive vacanta

    A început sezonul vacanţelor exotice pentru artiştii noştri, iar Ştefan Bănică jr. şi soţia nu au ratat nici ei o escapadă la căldurică. Însărcinată în al doilea trimestru, Lavinia Pârva a profitat că a trecut de momentele grele de încept şi se relaxează la plajă. Vestea sarcinii a fost dată de artist fix în urmă cu o lună pe scena Sălii Palatului, de ziua fiicei lui Violeta, fetiţa pe care o are din mariajul cu Andreea Marin.

  • Lavinia Pîrva și-a obișnuit deja fanii cu imagini în care apare în ipostaze sexy, pe rețelele de socializare, însă de când s-a aflat că este însărcinată, soția lui Bănică a devenit și mai dezinvoltă, publicând în mediul online o serie de fotografii care i-au captat perfect strălucirea ce le apare viitoarelor mămici pe chip, în timpul sarcinii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1