Laura Cosoi o ține numai în vacanțe! Unde și-au dus soții fetița în weekend

laura-cosoi-main.jpg

Laura Cosoi, soțul și fetița lor, nu scapă nicio ocazie de a pleca în vacanță
Foto: Pappics

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, sunt niște părinți extrem de curajoși, care încearcă încă de pe acum să își obișnuiască fetița cu frumusețile naturii. După ce micuța Rita a vizitat Coasta de Azur și chiar și Maldive, partenerii s-au gândit să planifice o minivacanță și pe plaiurile autohtone.

Doar ce abia s-au întors dintr-o vacanță la munte, unde și-au scos fetița pe pârtie pentru prima orară, că Laura Cosoi și partenerul ei de viață, Cosmin Curticăpean, s-au decis să repete frumoasa „aventură”. Soții au ales din nou muntele drept destinație de vacanță, petrecând weekend-ul acolo, semn că micuța lor s-a împrietenit bine cu zăpada și atmosfera feerică oferită de peisajele montane.

Laura Cosoi, pregătiri pentru plecarea la munte 

Laura Cosoi, soțul și fetița lor preferă să-și petreacă timpul de familie în vacanțe, cei doi soți fiind extrem de curajoși atunci când vine vorba de micuța lor, Rita, pe care au dus-o până acum și în excursii exotice precum Maldive. Laura pare că își dorește să îi arate micuței ei întreaga lume, iar aceasta reacționează extrem de bine în vacanțe, așa cum și vedeta a dezvăluit recent. Fetița nu este un bebeluș pretențios și se adaptează cu ușurință oricărui program sau regim. 

laura-cosoi-munte1.jpg

Laura Cosoi și soțul ei, surprinși încărcând bagaje și căruciorul fetiței lor în portbagajul mașinii
Foto: Pappics

Laura și soțul ei au fost surprinși de fotoreporterii Click! în timp ce se pregăteau să plece de acasă, încărcând bagajele și căruciorul micuței lor în mașina cu care au pornit spre munte. Cosmin a fost cel care a ieșit cu Rita din locuință și a încercat să o așeze pe micuță confortabil în mașină, pregătind-o pentru drum, în timp ce Laura se asigura că a luat toate cele necesare pentru mica vacanță de care urmau să se bucure. După ce partenerii au așezat cu grijă bagajele în portbagaj, s-au îndreptat către autostradă și au condus până la una dintre stațiunile montane autohtone. 

laura-cosoi-munte3.jpg

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, pregătind mașina pentru minivacanță
Foto: Pappics

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Laura Cosoi este o mămică extrem de curajoasă și încearcă încă de pe acum să își obișnuiască fetița cu frumusețile naturii. După ce s-au întors din exotica vacanță organizată în Maldive, membrii familiei, sătui până peste cap de căldură și soare, au plecat în grabă la câteva „ședințe” de schi, pe pârtie.