Laura Cosoi a făcut botez în Maramureş, cu mâncare la ceaun

12_3-col-cosoi.jpg

Laura Cosoi, Cosmin Curticăpean şi micuţa Rita au avut un weekend special

Actriţa şi soţul ei, Cosmin Curticăpean, şi-au botezat sâmbătă, 1 septembrie, fetiţa, pe Rita, într-o biserică romano-catolică din Baia Sprie, Maramureş, unde au pus pe băncuţe câte o icoană cu levănţică.

După emoţionanta ceremonie religioasă, petrecerea a avut loc la “Casa Olarului”, pensiunea celebrului Daniel Leş, unde Laura Cosoi (36 de ani) şi invitaţii au dansat şi cântat în curte.

 

Tot acolo s-au pregătit la ceaun, la foc mic, mâncăruri tradiţionale, iar masa a fost umplută cu tot felul de prăjituri de casă. Micuţa Rita, născută pe 11 iunie, a fost îmbrăcată într-o ţinută de culoarea untului, din voal și dantelă, care pe piept avea un model floral cusut de mână de o prietenă bună a vedetei. Laura a purtat şi ea o ţinută specială, crem, din dantelă. Printre invitaţi au fost designerul Stephan Pelger, Aylin Cadîr şi Andreea Raicu. 

Loading...

Citește și

  • laura cosoi familie

    Prima zi de toamnă calendaristică este una cu o semnificaţie aparte în familia Laurei Cosoi. Actriţa şi-a creştinat fetiţa printr-o petrecere discretă la care au participat apropiaţii vedetei. Ceremonia religioasă a avut loc în Maramureş.

  • Laura Cosoi a născut o fetiță, iar ea și soțul ei sunt în culmea fericirii. Deși s-a zvonit că ar fi trebuit să nască la sfârșitul lunii mai, fiica actriței s-a lăsat așteptată, am putea spune, și a venit pe lume luni, 11 iunie. Laura Cosoi a născut natural şi a anunţat deja numele micuţei: Rita.