Laura Cosoi a născut o fetiță. Prima poză cu bebeluşul actriţei

34411594_1510162962445943_2149407187758219264_n.jpg

Laura Cosoi a născut o fetiță
Laura Cosoi a devenit pentru prima dată mămică
Foto Instagram

Laura Cosoi a născut o fetiță, iar ea și soțul ei sunt în culmea fericirii. Deși s-a zvonit că ar fi trebuit să nască la sfârșitul lunii mai, fiica actriței s-a lăsat așteptată, am putea spune, și a venit pe lume luni, 11 iunie. Actrița în vârstă de 36 de ani a muncit non stop încă de când a aflat că va aduce pe lume un copil. Laura Cosoi a pregătit spectacole, proiecte noi, un serial și o carte, toate acestea au fost realizate pe parcursul întregii sarcini.

Laura Cosoi a născut o fetiță

Laura Cosoi a născut natural şi a anunţat deja numele micuţei: Rita. Ea a publicat şi o imagine cu fetiţa ei

laura_cosoi.jpg

fetita laurei cosoi
Laura Cosoi a născut o fetiţă care se va numi Rita
foto: Arhivă personală

Laura Cosoi a recunoscut că ea şi soţul său au o relație foarte apropiată și el știe exact cum să o răsfețe. „Am nevoie de răsfăț și Cosmin mă răsfață. E un om bun și cald, e foarte potrivit pentru mine. El știe când sunt aglomerată și are grijă. Dar mă răsfață în general, nu numai când am eu proiecte solicitante. Pregătește micul dejun, mi-aduce cafeaua (...) Nu plec foarte des prin țară, dar el înțelege de fiecare dată, e ok cu asta. Își pune și el călătoriile de afaceri atunci când eu sunt plecată și nu e ca și cum ar sta acasă și m-ar aștepta pe mine. Când simțim că nu am petrecut suficient timp împreună vine și el cu mine”, declara Laura Cosoi la sfârșitul anului trecut.

34415896_2025755127457251_2521716036969955328_n.jpg

laura cosoi și soțul ei în ipostaze tandre
Laura Cosoi a născut o fetiță
Foto Facebook

Cât s-a îngrășat Laura Cosoi în timpul sarcinii

Pe timpul sarcinii Laura a luat în greutate doar câteva kilograme în plus, și a publicat mai multe articole pe blogul personal unde a precizat cum se simte în postura de viitoare mămică.

„Mi-am imaginat toate lucrurile diferite faţă de cum le trăiesc acum. Nu am avut absolut nici un fel de probleme.

Abia un kilogram am pus pe mine. Am văzut că femeile care nu au ajutor după aceea, au slăbit mai uşor. Ar putea fi o idee. Am avut primele două nopţi nedormite, îmi dă câte un brânci. E foarte activă. Nu dorm mai mult, cred că sunt mai liniştită, nu ard atât de tare ca înainte, sunt mai aşezată. Mă organizez mult mai bine. Ne-am gândit la nume. Vor fi două nume. Nu am avut altă variantă, am ales din start amândoi, nu e un nume nemaiîntâlnit, aş putea spune că e destul de comun. Şi la catolici sunt sfinţi. Sigur nu o să stea cu noi în cameră

Laura Cosoi ne-a mărturisit în ultima lună de sarcină că pregătea mai multe proiecte artistice și urmează să lanseze o carte nouă. „Am intrat în luna a noua de sarcină şi am o mulţime de proiecte. Dar să o luăm pe rând. În acest moment fac un serial cu 11 reţete – «Sarcina Zen by Apta Nutricia» – pentru perioada sarcinii. Se va găsi online, pe canalul meu de YouTube, pe blog şi vom mai vedea pe unde. Este despre cum să ai grijă de sarcină. Nu spun neapărat ce trebuie să mănânci, ci ce am mâncat eu, pentru că mai sunt femei alergice la diverse produse sau cu intoleranţă la anumite mâncăruri sau alimente. De curând am terminat şi «Cartea părului sănătos», cu fotografii prin care fetele vor învăţa să facă multe coafuri pentru diferite ocazii, cum ar fi balul de absolvire, petreceri sau alte evenimente. Cartea  va fi lansată la sfârşitul lunii mai”, a declarat actrița.

 

Loading...

Citește și

  • Laura Cosoi face pregătiri intense pentru momentul în care va aduce pe lume un copil. Nu este încă sigură dacă acest lucru o sperie sau dacă este pregătită în totalitate să fie în postura aceea, însă are parte de toată susținera familiei și a soțului ei.

  • Va naşte la sfârşitul lunii mai, însă munceşte ca o furnicuţă şi nu are stare deloc. Laura Cosoi (36 de ani), căci despre ea e vorba, are nenumărate proiecte, iar unul dintre cele mai importante este licenţa la Facultatea de Teatru a Universităţii Naţionale de Arte “George Enescu” din Iaşi. Laura nu e însă singura graviduţă activă, căci şi alte colege de breaslă muncesc pe brânci.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1