Jorge, triplu ghinion în timpul pandemiei de coronavirus. Ce se întâmplă cu fiicele lui

jorge.jpg

Jorge
Jorge stă acasă după ce i s-au anulat toate concertele, iar filmările de la PRO TV au fost suspendate

Jorge are parte de o mulțime de ghinioane în timpul pandemiei de coronavirus. Fiica lui cea mică trebuia să vină din SUA în România, iar acum nu mai poate călători, iar cealaltă fiică plănuia să-și facă majoratul la EuroDisney Paris, dar au amânat călătoria după ce parcul de distracții s-a închis.

În plus, lui Jorge i s-au anulat toate concertele, iar emisiunea cu măști de la PRO TV a fost suspendată. George Papagheorghe (37 de ani), alias Jorge, ne-a povestit despre acest șir de ghinioane într-un interviu exclusiv.

Click!: PRO TV a suspendat filmările la „Masked Singer România”. Cum au fost filmările până acum? Cu care dintre cei patru „detectivi” te înțelegi cel mai bine?

Jorge: Filmările au fost fabuloase. Misterul, distracția, umorul și curiozitatea ating cote maxime la show-ul care a făcut isterie peste tot în lume. Detectivii sunt delicioși și cu fiecare comentariu din partea lor, emisiunea devine din ce în ce mai interesantă. Am o relație specială cu fiecare dintre detectivi. Toți sunt savuroși.

jorge-mascked-singer-romania.jpg

Jorge va fi gazda show-ului „Masked Singer România”, la PRO TV
Jorge va fi gazda show-ului „Masked Singer România”, la PRO TV

Ce e diferit la acest show față de altele pe care le-ai prezentat?

Păstrarea secretului și descoperirea lui, adică demascarea celebrităților, face ca emisiunea să atingă cote maxime de curiozitate. Măștile sunt superbe și foarte bine alese. Reprezentațiile artistice ale vedetelor aduc în fața telespectatorilor momente distractive, dar și emoționante. Asocierea detectivilor e una reușită. Pentru mine, pe plan profesional, e prima emisiune pe care o prezint la PRO TV, iar asta face toată diferența.

Jorge s-ar costuma într-o maimuță cu coadă de păun la «Masked Singer România»

Dacă ai fi fost concurent, ce mască ți-ar fi plăcut să porți?

Aș fi oscilat între maimuță și păun. Îmi place să mă distrez și să râd. Am simțul umorului dezvoltat și cu siguranță aș fi găsit multe asocieri cu maimuța, însă pentru că îmi place să fiu admirat și apreciat, aș fi ales păunul. Să zicem o maimuță cu coadă de păun! (râde)

Ce calități ar trebui să aibă un concurent care participa la  „Masked Singer România”?

Deliciul acestei emisiuni este că oricine poate face orice sub acea mască. Practic, nedezvăluindu-te, ai tendința să te comporți diferit pentru că nimeni nu știe cine ești. Asta te ajută să descoperi talente pe care nici nu știai că le ai sau să te amuzi pe seama comentariilor când unul dintre detectivi spune că ești o altă vedetă. Cei de sub măști descoperă o lume nouă, dar și veche, în același timp. Se ascund în anonimat dar retrăiesc și momente dinainte de a deveni celebri.

Jorge vorbește în fiecare seară cu fiica lui din SUA

Ce faci acum, când, din cauza pandemiei de coronavirus, s-au suspendat filmările și s-au amânat concertele?
Stau acasă și mă bucur de copii pentru că nu prea am mai avut zile libere și apoi mă închid în studio ca să lucrez. Acolo sunt în lumea mea. Îmi place să compun și să creez ceva nou în fiecare zi. Așteptăm cu sufletul la gură prima ediție „Masked Singer România” și ne bucurăm de această pauză, în liniște. Pentru mine e perfect pentru că pot lucra în studio și nu am contact decât cu muzica.

12_jorge.jpg

Jorge, alături de Karina Maria, care-i seamănă leit

Ce altceva s-a mai schimbat în viață ta? Una dintre fiicele tale e în SUA, cum iei legătură cu ea?

Din păcate, Karina nu a mai putut veni în România de Paște. Noi o așteptam pe 20 martie, însă, din cauza situației mondiale, am decis încă dinainte de a se închide granițele, să nu mai vină. Ultima oară ne-am întâlnit de ziua ei, în noiembrie 2019, însă amândoi suntem conștienți că sănătatea este pe primul loc și că viața noastră este lungă și ne vom tot întâlni de-a lungul anilor. Vorbim pe videoconferință în fiecare zi. Stăm de vorbă ca orice tată și fiică. Suntem foarte apropiați datorită tehnologiei.

Jorge a reînvățat să se bucure de lucrurile simple

Trebuia să pleci la EuroDisney Paris...

Am anulat vacanța, trebuia să o sărbătorim pe fiica mea mai mare (Ilinca - n.r.) care împlinește 18 ani. Dar am anulat totul.

jorge-familie.jpg

Karina, Jorge, David, Ramona și Ilinca
Karina, Jorge, David, Ramona și Ilinca

Ce activități aveți în casă tu și familia ta?

Am crăpat deja un geam la bucătărie cu mingea lui David. Ne jucăm, colorăm, citim, ne mai uităm la desene sau un film și ne rugăm. Pentru noi, pentru toți prietenii și familie și pentru lume, în general. Avem credința că lumea va evolua și spiritual, și medical după această experiență și deja am început să ne bucurăm de lucrurile simple.

Te mai duci la studioul de înregistrări? Pregătești o piesă nouă?

Pregătesc o lansare în următoarea perioadă. O să fie ceva special. Din păcate, nu vă pot da mai multe detalii. Prefer să țin secret până la lansare. Așa fac mereu, pentru a nu lăsa energia celorlalți să îmi afecteze proiectul. Este ceva ce am învățat de la cei mai deștepți ca mine. Să tac până se întâmplă.

Citește și:

Jorge a rămas fără toți banii de pe card în Republica Dominicană. Metoda prin care a fost «curățat» de 16.000 de lei
Jorge va prezenta un show spectaculos la PRO TV! Ce surprize aduce «Masked Singer România» pe micile ecrane

Loading...

Citește și

  • jorge vacanta grecia sotie mykonos insula

    Jorge a petrecut o vacanţă de vis în Grecia alături de soţia lui, Ramona. Cei doi au ales ca destinaţie insula Mykonos şi au optat pentru un sejur romantic, doar în doi.

  • Preocupat de imaginea şi sănătatea lui, Jorge a ţinut tot felul de diete de-a lungul vieţii. Însă niciuna atât de strictă şi de complexă precum cea pe care a început-o în toamna anului trecut, sub îndrumarea unui nutriţionist. A fost greu la început, dar acum s-a obişnuit şi e foarte încântat de rezultate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1