Cele 12 vedete de la Masked Singer România, păzite cu gărzi de corp

12-central-masked-singer.jpg

Concurenții poartă hanorace pe care scrie „Nu vorbi cu mine!” și sunt escortați de bodyguarzi

PRO TV va difuza în curând unul dintre cele mai tari show-uri de divertisment, „Masked Singer România”, prezentat de Jorge. Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc şi Horia Brenciu sunt „detectivii” care vor încerca să afle personajul din spatele costumelor.

Singer România” („Cântăreţul mascat”) au început de câteva săptămâni în studiourile de la Ştefăneşti, judeţul Ilfov, însă totul se desfăşoară într-o mare secretomanie. Pe scenă vor cânta, costumate din cap până în picioare, 12 vedete ce trebuie să fie descoperite de „detectivi”. Nimeni nu va cunoaşte identitatea lor, ele fiind nevoite să păstreze acest secret inclusiv faţă de familie şi de prietenii apropiaţi. În fiecare ediţie, măştile vor cânta şi se vor duela între ele, iar masca ce va strânge cele mai puţine aprecieri din partea publicului se va demasca şi va părăsi show-ul.

14-central-jorge-masked-singer-romania.jpg

Jorge va prezenta «Masked Singer România»

 

Noua emisiune e prezentată de Jorge, iar „detectivii” Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc şi Horia Brenciu vor încerca să ghicească ce personalitate publică se ascunde sub mască. Ei vor fi ajutaţi de informaţiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare. Click! a aflat că pe scenă vor urca vedete despre care nu prea se cunoaşte că ştiu să cânte, dar şi altele care îşi pot schimba vocea. Oricum, cei care vor apărea la PRO TV sunt dintre vedetele care nu au contract cu alte televiziuni. Click! a aflat că nici membrii echipei de filmare nu ştiu cine sunt vedetele alese. Şi asta pentru că fiecare vedetă e păzită de gărzi de corp. Ele sunt aduse cu maşina direct la platoul de filmare. Secretomania e şi mai mare, căci vedetele sunt păzite din maşină până în camera unde se costumează şi li se ia telefonul mobil, ca să nu poată vorbi cu nimeni pe durata filmărilor. Nici cei din public nu au voie să vină cu telefoane sau să facă poze, iar când se dezvăluie vedeta din spatele măştii, în studio rămân doar câteva persoane alături de cei patru detectivi. Mai mult, între producătorii emisiunii există nume de cod pentru vedetele mascate. Cei puţini care ştiu detalii au fost puşi să semneze contracte de confidenţialitate cu clauze de mii de euro. Aşa că nimeni nu se va încumeta să ofere amănunte despre cine sunt vedetele cu mască de la PRO TV.

Loading...
 
 

Citește și