Jorge petrece vacanța mare cu fiica lui stabilită în America

12_jorge.jpg

Jorge, alături de Karina Maria, care-i seamănă leit

Solistul Jorge sau George Papagheorghe (37 de ani) e în al nouălea cer de bucurie că poate petrece mai mult timp cu fiica lui, Karina Maria (10 ani), rodul dragostei cu prima soție, Alina Crăciun (35 de ani).

După căsătoria Alinei cu politicianul Ilan Laufer (35 de ani), micuța s-a stabilit alături de mamă și de soțul acesteia în America, la Miami, așa că Jorge așteaptă mereu cu nerăbdare toate vacanțele pentru a-și îmbrățișa prințesa: ”Fericire level 100. Numărăm zilele cât mai stă Karina în România”, a scris Jorge pe rețelele sociale.

Jorge a fost foarte afectat, în urmă cu doi ani, când Karina a părăsit România: ”Nu am vrut să o duc la aeroport, nici ea nu a vrut», a spus atunci artistul, cu lacrimi în ochi, într-un interviu pentru Antena Stars. Jorge și-a refăcut viața, căsătorindu-se cu Ramona, care i-a dăruit un băiat, acum în vârstă de doi ani, dar este un tată bun și pentru fata în vârstă de 18 ani a soției sale. El muncește din greu pentru cei trei copii, fiind nu numai solist și actor, ci și om de afaceri. Artistul deține pe Internet un magazin cu pijamele din mătase, la prețuri de peste 200 de lei. 

Loading...

Citește și

  • Au divorţat în urmă cu doi ani, amândoi s-au recăsătorit, iar acum se ceartă mai rău ca niciodată din cauza banilor. Alina Laufer l-a dat în judecată pe fostul ei soţ, George Papagheorghe, alias, Jorge, nemulţumită că acesta nu şi-a ţinut promisiunea făcută după despărţire.

  • E frumos, sexy, dar şi vânător de zestre. George Papagheorghe, alias Jorge, a urmărit să se însoare doar cu femei potente financiar şi i-a ieşit. Acum e în plin proces cu fosta soţie pentru pensia alimentară. Click! îţi prezintă dedesubturi incendiare din viaţa lui.