Iubitul Biancăi Drăguşanu atrage atenția de la o poștă. De ce au sărit să facă poze cu Alex Bodi

bodi_prieteni.jpg

alex bodi prieteni benzinarie
Alex Bodi a atras toate privirile într-o benzinărie
foto: Mihai Ionescu

Alex Bodi atrage atenţia ca un magnet atunci când iese pe stradă şi culmea nu doar la femei! Fotoreporterii Click! l-au surprins pe afacerist la o şuetă cu băieţii, cu care şi-a dat întâlnire la o benzinărie din nordul Capitalei. Îmbrăcat sport, omul de afaceri a râs şi şi-a făcut poze în maşina de lux pe care o conduce, un Rolls Royce Wraith ce are un preţ ameţitor de peste 200.000 de euro.

Iubitul Biancăi Drăguşanu atrage atenția asupra lui şi singur, nu doar în compania iubitei sale. Omul de afaceri are cu ce se lăuda când iese pe stradă. Conduce un bolid de lux, un Rolls Royce Wraith - cel mai puternic model al mărcii, cu 624 de CP, în valoare de peste 200.000 de euro, dar nu doar maşina este punctul forte. Partenerul Biancăi Drăguşanu întoarce capete şi când coboară de la volan.

masina_bodi.jpg

alex bodi masina
Alex Bodi conduce un bolid de peste 200.000 de euro
foto: Mihai Ionescu

Are are un fizic de invidiat, atent lucrat la sala de fitness, loc pe care şi iubita lui îl frecvenetează cu regularitate, şi un zâmbet de mare cuceritor. Deşi are aceste atuu-ril, Alex Bodi a fost surprins de fotoreporterii Click! în compania băieţilor şi nicidecum a domnişoarelor. Oamul de afaceri şi-a dat întâlnire la o benzinărie din nordul Capitalei cu doi prieteni. Revederea a fost emoţionată, căci cei trei s-au pupat,şi-au strâns mâinile şi au făcut poze în parcarea staţiei. 

bodi_prieteni_2.jpg

alex bodi prieteni
Alex Bodi, surprins în benzinărie cu prietenii lui
foto: Mihai Ionescu

alex-bodi-bun.jpg

alex bodi
Alex Bodi, fotografiat în mașina de lux
foto: Mihai Ionescu

Îmbrăcat sport, într-un tricou şi bermude, Alex Bodi şi-a luat rămas bun relativ repede de la amicii săi, apoi s-a urcat la volanul bolidului său şi s-a îndreptat spre casa Biancăi. 

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, dragoste cu năbădăi    

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi formează un cuplu de doar jumătate de an, dar deja se gândesc să-şi oficializeze relaţia. Întrebat recent dacă şi-a cerut iubita de nevastă, Bodi a spus că aşteaptă momentul potrivit pentru a face acest pas. De la începutul anului şi până acum, cei doi au trecut, însă, prin câteva cumpene.

bianca_si_bodi.jpg

bianca dragusanu alex bodi singapore
Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi în celebra piscină Infinity din Singapore
Foto: arhivă personală

S-au certat şi chiar părea că relaţia lor se va destrămâ, dar de fiecare dată Alex a găsit soluţii pentru a o recuceri pe Bianca. În cercul ei de prieteni, Bianca spunea despre Alex Bodi că este cel mai generos iubit al ei, aşa că nu este de mirare că omul de afaceri nu s-a uitat la bani când i-a oferit vedetei vacanţe costisitoare. În luna martie cei doi au sărbătorit împăcarea în Hong Kong, au continuat de Paşte, în Marbella, iar recent cei doi au fost în Singapore.     

Citeşte şi:

Cum au fost surprinși Bianca Drăgușanu și Alex Bodi în mall, după ce s-a zvonit că s-au despărțit

Bianca Drăguşanu speră să rămână gravidă cu Alex Bodi

Loading...
 
 

Citește și