Bianca Drăguşanu speră să rămână gravidă cu Alex Bodi

aaaa12-13-bianca-dragusanu-si-alex-bodi.jpg

Alex o atrage pe Bianca prin inteligenţă şi eleganţă

Relaţia dintre Bianca Drăguşanu (37 de ani) şi afaceristul Alex Bodi (34 de ani) a ajuns într-o nouă etapă după împăcare: blonda sexy e gata să devină mama copiilor lui.

„Dacă sunt alături de el (Alex – n.r.) şi e singurul bărbat la care mă gândesc, există o relaţie puternică între noi. Toate încercările astea ne întăresc. Noi nu ne facem planuri. Sunt foarte transparentă, foarte uşor de citit şi foarte uşor de iubit. Alex e mai puternic decât mine, vorbeşte corect gramatical şi scrie corect, se îmbracă foarte bine, e foarte inteligent, iar eu am senzaţia că sunt protejată de el, chestiile astea mă atrag. El spune că vrea doi băieţi şi că ei trebuie neapărat să aibă ochii verzi. Da, ar putea fi tatăl viitorului meu copil”, a spus Bianca la tv. Ea mai are o fetiţă, Sofia Natalia (2 ani şi 8 luni), cu fostul soţ, Victor Slav (38 de ani). 

Loading...

Citește și

  • bianca dragusanu alex bodi

    Cu ce gust amar a rămas Bianca Drăguşanu după aniversarea de 37 de ani de acum câteva zile. Blondina a vrut să-şi facă seara frumoasă, la un local de fiţe, şi în mare parte a şi reuşit, doar că finalul a părut desprins dintr-un film în care protagoniştii au devenit din iubiţi adevăraţi duşmani, iar de la ceartă s-a ajuns repede la agresiuni fizice. Surse din anturajul fostei prezentatoare tv au povestit pentru Click! că motivul despărţirii dintre Bianca Drăguşanu şi musculosul Alex Bodi are legătură strânsă cu urmele vizibile cu care blonda a apărut la scurt timp după petrecere.

  • bianca dragusanu atelier

    Comentariile negative pe care Bianca Drăguşanu (36 de ani) le-a primit după episodul în care şi-a ieşit din fire şi a înjurat la "Asia Express" nu au fost prea bine digerate de vedetă. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent la atelierul ei de croitorie din Bucureşti, foarte îngândurată şi preocupată, încât nici nu a mai văzut unde îşi lasă bolidul de lux, achiziţionat cu banii de la emisiune. Când s-a întors la maşină, blondina şi-a găsit ştergătoarele ridicate şi un mesaj pe lunetă, semn că pietonilor nu le-a prea plăcut că nu au avut pe unde să meargă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1