Ioana Năstase: ”Ilie m-a sunat, dar nu și-a cerut scuze. Trebuie să-și rezolve problemele din trecut”

ilie-ioana-nastase.jpg

ilie si ioana nastase
Ilie Năstase, ceartă violentă cu soția lui
foto: arhiva Click!

Au apărut primele regrete din partea lui Ilie Năstase (74 de ani) după ce a fost acuzat că și-ar fi agresat soția, pe Ioana Năstase (45 de ani). La trei zile de când Ioana suna disperată la 112 pentru a-și reclama soțul la Poliție, se pare că situația începe să se calmeze între cei doi.

Dacă Ilie Năstase nu a recunoscut până acum că și-ar fi lovit soția, Ioana a făcut luni noi declarații în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. „Eu sunt acum la Constanța, unde am plecat imediat după incident, el este la București. Astăzi m-a sunat prima dată, dar nu și-a cerut scuze. Mi-a spus doar că vremea e frumoasă la București și că ninge. Am schimbat doar câteva cuvinte”, a declarat Ioana Năstase. 

Ioana nu a divulgat nici până acum care a fost motivul care a dus la cearta violentă dintre ea și Ilie Năstase. În presă în schimb au apărut diverse supoziții. Primul a fost milionarul Nick Rădoi, care a declarat că el crede că motivul scandalului ar fi fost sms-urile pe care și le-a trimis cu Ioana de ziua ei. A mai fost lansată, de asemenea, și varianta că fosta nevastă Amalia Năstase îl influențează încă pe Ilie în mod negativ. De acest lucru se plângea deseori și Brigitte Pastramă atunci când avea altercații și certuri cu fostul tenisman.

De la ce a pornit cearta violentă dintre Ilie și Ioana Năstase

„Cearta nu a pornit de la Nick Radoi și nici de la fostele neveste ale lui Ilie. Nu văd nimic greșit că îmi spune Nick Rădoi «La mulți ani!». Nu are nici o legătură! Omul nu mi-a dat mesaje care să deranjeze. Nu voi spune de la ce a pornit cearta, a fost un lucru banal. Pe mine nu mă interesează trecutul lui Ilie, respect toate fostele lui soții. Ilie trebuie să-și rezolve problemele din trecut, el e încărcat, am încercat să-l ajut. Nu are legătură cu Brigitte, pentru mine este o doamnă, nu m-a deranjat niciodată. Tot respectul și pentru Amalia. Eu cred că pur și simplu a fost un moment de tensiune între noi doi, m-am speriat un pic mai tare de data asta. Nu mai contează ce s-a întâmplat! Nu mi-aș fi dorit să se afle”,  a mai declarat Ioana Năstase, la PRO TV. 

Ioana Năstase nu știe dacă va divorța de Ilie

După incidentul de vineri seară, Ioana Năstase nu a depus plângere la Poliție pentru a nu-i cauza probleme fostului mare tenisman. Ioana nu este încă hotărâtă dacă să divorțeze sau nu. „Important este să fim sănătoși. O să mă gândesc foarte bine la ce am de făcut! Nu am un răspuns concret acum în ce privește divorțul, nu pot încă să spun da sau nu!”, a mai spus ea. Ioana nu a vrut să dea un răspuns nici în ce privește speculațiile apărute în presă conform cărora nu ar fi prima dată când este agresată de Ilie Năstase. „Nu vreau să comentez acest subiect”, a adăugat ea.  

Ilie Năstase despre Andreea Tonciu: „Cum poate să vorbească o așa femeie despre mine?!”

Cu acest prilej Ioana Năstase a dezvăluit că fostul mare tenisman a fost șocat să audă că Andreea Tonciu a declarat zilele trecute tot în emisiunea lui Cătălin Măruță că Ilie Năstase i-ar fi făcut avansuri în trecut. „Cum poate să vorbească o femeie de așa factură despre mine? Că am curtat-o eu?! E incredibil”, ar fi spus fostul mare tenisman. 

Citește și:

Ioana Năstase și-a serbat onomastica fără Ilie. "Nu e genul de bărbat posesiv, mă lasă să plec singură"

FOTO INCENDIARE Ilie Năstase, show sexy cu soția, în plină stradă. La 74 de ani, Nasty e amorezat ca un puștan

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1