FOTO INCENDIARE Ilie Năstase, show sexy cu soția, în plină stradă. La 74 de ani, Nasty e amorezat ca un puștan

ilie-nastase-main.jpg

Ilie și Ioana Năstase
foto: BLITZ

Ilie Năstase e un spectacol la propriu şi la figurat! A făcut valuri pe terenul de tenis şi iată că şi acum, la 74 de ani, chiar dacă nu mai ţine racheta în mână, ţine femeile “în palme”. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe celebrul Nasty într-un moment plin de romantism, în plină stradă, alături de navasta tinerică, pe care a cuprins-o cu braţele ca să îi dea un pupic. Trecătorii au privit amuzaţi.

Dragostea nu are vârstă şi nu se discută! Ea se trăieşte! A fost toată viaţa un iubăreţ şi iată că nu se dezice de acest statut. A iubit tenisul şi femeile. Dacă prima dragoste (n.r. sportul) a rămas la nivel de amintire, iată că pe cea de a doua o trăieşte din plin. Ilie Năstase are o inimă mare şi nu îşi reprimă gesturile nici când se află în public sau pe stradă.

ilie-nastase.jpg

Ilie Năstase o sărută pe Ioana cu foc
foto: BLITZ

Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute pe celebrul tenisman pe străzile bucureştene alături de soţia sa, Ioana. Cei doi au petrecut Revelionul la Stejarii, la bunul lor prieten Ion Ţiriac, şi au mai rămas să se bucure de viaţa din Capitală.

În perioada aceasta, la Constanţa nu prea au ce face, este totul “amorţit” până la vară, aşa că fac naveta. Îmbrăcaţi eleganţi, ca de obicei, doamna Năstase având o hăinuţă superbă de blană pe ea, au ieşit din restaurantul lor preferat aflat în Băneasa, unde au zăbovit trei ore.

ilie-nastase-colaj.jpg

Film senzațional cu Nasty
fotografii: Blitz

Au părăsit locaţia super încinşi! Cel puţin aşa se vede în fotografii. S-au hârjonit pe stradă ca doi adolescenţi cu fluturi în stomac, s-au pupat în fugă de parcă nu le-ar mai fi ajuns timpul. Năstase a încercat un pupic cu putere, ca atunci când ţine racheta la meciurile importante.

3-2col_7.jpg

Fostul sportiv nu-și poate ține mâinile acasă și-și ia în brațe soția

A cuprins-o pe Ioana cu o mână de bărbie şi cu cealaltă de ceafă, apoi a reuşit să îşi unească buzele cu ale ei, iar după această “polenizare”, doamna Năstase s-a desprins cu un zâmbet larg, semn că totul a fost bine! Bineînţeles, spectacolul stradal a fost văzut şi de trecători care au privit amuzaţi scena. După acest prânz romantic, ca să nu-i spunem excitat, soţii Năstase s-au retras la “bârlogul” de la Stejarii. Cu siguranţă, în acelaşi mod în care au început. 

Brigitte şi Pastramă, Revelion în Egipt 

Finalul de an a fost de bun augur și pentru controversatul cuplu Brigitte și Florin Pastramă. Cei doi nu s-au pupat sub vâsc, dar au petrecut împreună. Crăciunul, acasă, alături de copiii ei, precum o familie adevărată, iar Revelionul, în Egipt. Asta deși în urmă cu câteva săptămâni, bruneta anunța divorțul, după ce Florin, dar și familia lui s-au comportat urât cu ea. “Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun, îmi pare rău, e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie. Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie dat la Poliție chiar de familia lui. Este o situație... printre ce oameni mă aflu? Eu am nevoie de un bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva. Dacă am învățat ceva de la Ilie a fost că lucrurile sunt constructive și distructive”, a spus Brigitte la Antena Stars.  

Citește și:

EXCLUSIV Soția lui Ilie Năstase, totul despre dietă și operații: "Dacă vă spun ce mănânc într-o zi, râdeți de muriți"

Soția lui Ilie Năstase, în cea mai scurtă și mulată rochie, la Istanbul. Și fostul iubit, Nick Rădoi, i-a dat "like"

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1