Papadopol, cuplat cu fosta soție a profesorului său. Adrian Titieni îl pregătește pentru doctorat

papadopol.jpg

Alexandru Papadopol a fost surprins sărutându-se cu Adriana Titieni
Foto Spynews.ro

Încurcate sunt căile iubirii! Nici nu s-a uscat bine cerneala pe certificatul de divorţ, că Alexandru Papadopol s-a şi afişat cu femeia pe care o iubeşte. Actorul a fost surprins sărutându-se în plină stradă cu o parteneră de scenă, iar Click! a aflat detalii despre povestea de amor.

Bruneta este nimeni alta decât Adriana, fosta soţie a actorului Adrian Titieni, cu care are doi copii cu vârste de peste 20 de ani. Culmea, Titieni îl şcoleşte pe Papi pentru doctorat! În februarie, Alexandru Papadopol (44 de ani) a plecat de acasă, iar în mai, Ioana Ginghină (41 de ani) anunţa divorţul.

p12-3-1.jpg

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au divorțat după 12 ani de căsnicie

 

Deşi pe atunci nu înţelegea de ce soţul ei şi-a făcut bocceluţa şi a plecat subit de-acasă, fără să se gândească la fetiţa lor de 11 ani, Ruxandra, iată că acum a ieşit la iveală motivul.

p22-3-2.jpg

Adriana Irimescu și Adrian Titieni au divorțat după 20 de ani de căsnicie

 

Nu, nu vreo actriţă debutantă i-ar fi sucit minţile, ci timidul Papi nutrea sentimente pentru o colegă de scenă, pe nume Adriana Titieni (43 de ani), iar fotografiile surprinse de paparazzi Spynews o dovedesc din plin.

Actorul îşi parchează maşina în faţa blocului ei (n.r.: un Alfa Romeo vechi, de vreo 15 ani), apoi se îmbrăţişează cu bruneta cârlionţată. El o sărută ca un adolescent, iar ea îl apucă cu braţele de parcă i-ar fi frică să nu i-l fure cineva.

După câteva minute, Papi se urcă în maşină şi pleacă, iar ea intră în bloc. Dacă despre Papadopol se ştie că e un bărbat liber, pe tema despărţirii soţilor Titieni nu s-a făcut mare vâlvă.

Adriana Titieni a divorțat de soț acum un an și jumătate

Apropiaţii cuplului au povestit pentru Click! că Adriana a divorţat în urmă cu an şi jumătate de Adrian Titieni, actorul cu care are doi copii majori: Ariadna Titieni - studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie, şi Marc, student la Teatru.

p32-3-3.jpg

Papi și Adriana, surprinși în ipostaze incendiare în fața blocului ei
Foto: Spynews.ro

 

Culmea este că Papadopol joacă cu însuşi Adrian Titieni la Teatrul Godot, în piesa ”Spovedania” şi, colac peste pupăză, Titieni îi este şi profesor de vreo doi ani şi îl pregăteşte pentru doctorat. În contextul în care propriul elev i-a suflat fosta nevastă, de acum încolo orele de actorie şi piesele în care vor juca împreună cei doi bărbaţi se vor desfăşura într-o atmosferă destul de încordată.

”Situaţia este una urâtă şi nedemnă. Adrian Titieni este omul care a ajutat-o pe fosta nevastă în carieră, iar acum îl pregăteşte şi pe Papadopol să ajungă profesor. Tot el l-a şi băgat în facultate. Păcat că din atâtea femei a găsit-o exact pe fosta soţie a profesorului său. E lipsă de bărbăţie aici”, au spus prieteni de-ai celebrului actor, regizor şi rector Adrian Titieni.

p42-3-4.jpg

Papi și Adriana, surprinși în ipostaze incendiare în fața blocului ei
Foto: Spynews.ro

 

Acum, situaţia pare să fi devenit destul de neplăcută pentru proaspeţii amorezi, care s-au speriat după ce presa a aflat de povestea lor. Contactată telefonic de Click!, Adriana Irimescu, ex Titieni, s-a rezumat să spună: ”Nu comentez despre viaţa mea privată”, în timp ce fostul soţ al Ioanei Ginghină a spus ”Nu comentez!”. 

Adriana: «Sunt aproape dependentă de soţul meu»

Adrian Titieni şi Adriana Irimescu s-au cunoscut în urmă cu peste 20 de ani. Bruneta cârlionţată i-a fost elevă, iar mai apoi iubită. Cei doi s-au căsătorit şi împreună au doi copii.

p52-3-5.jpg

Cei doi actori au împreună doi copii, care sunt deja studenți

 

 În urmă cu câţiva ani, Adriana spunea despre soţul ei că este iubirea vieţii sale şi că doar moartea îi va despărţi. 

  • Foto: Arhivă Click
  • Foto: Arhivă Click
  • Foto: Arhivă Click
  • Foto: Arhivă Click
  • Maximize

1/5

”Suntem de nouă ani împreună şi sper să mai fim încă de zece ori pe-atât, chiar îmi doresc ca relaţia asta să se sfârşească doar odată cu dispariţia mea de pe pământ, a mea sau a lui. Eu sunt aproape dependentă de soţul meu. Nu pot să adorm dacă Adrian nu este acasă, iar când pleacă la spectacole, la repetiţii, primele două, trei zile de acomodare sunt cumplite”, spunea pentru revista Tango Adriana Titieni. 

 

Citește și:

Au divorțat soții Titieni? Spuneau într-un interviu că numai moartea îi poate despărți

Alexandru Papadopol, sărut fierbinte în văzul tuturor cu soția unui mare actor din România

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

Loading...

Citește și

  • Deși Alexandru Papadopol și-a găsit liniștea și refugiul în brațele actriței Adriana Irimescu (Titieni), iată că nici Ioana Ginghină nu este nefericită, aceasta alegând să se concentreze în mod prioritar pe creșterea fiicei lor, Ruxandra. La scurt după ce știrea că fostul ei soț se iubește în văzul lumii cu Adriana Titieni a luat avânt, Ioana Ginghină a făcut primul comentariu cu privire la subiectul zilei.

  • Deși Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au ales să divorțeze, cei doi pare că au găsit modalitatea prin care să poată ajunge la un numitor comun de dragul fiicei lor. Astfel că, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol își vorbesc zilnic și au reușit să se întâlnească în oraș, de ziua Ruxandrei.