Ioana Ginghină e gata să o ia de la capăt: «Vreau să mă căsătoresc din nou»

ioana_ginghina.jpg

ioana ginghina
Ioana Ginghină vrea să iubească din nou
Foto: arhivă personală

Divorțul de Alexandru Papadopol, după 12 ani de căsnicie, a zdruncinat-o pe Ioana Ginghină, însă asta nu înseamnă că nu este deschisă să iubească din nou. Ba mai mult, actrița a mărturisit că nu a închis ușa spre un nou mariaj.

Ioana (41 de ani) și Alexandru (44 de ani) au divorțat la notar, după 12 ani de iubire. S-au separat în primele luni ale anului, iar în iulie au semnat actele care au pus capăt căsniciei lor. Acum nu mai au nimic de împărțit. Doar fetița lor, Ruxandra (11 ani), este cea care îi mai leagă. Aceasta a rămas în grija mamei sale, iar Papadopol are program de vizite și de stat cu copilul.

La o lună de la despărțirea oficială, în presă au apărut imagini și informații despre noua relație a celui poreclit "Papi". Acesta a fost surprins în timp ce o săruta pe Adriana Titieni (Irimescu), fără a se ascunde de ochii lumii, în parcarea unui bloc. Dacă actorul a făcut deja un pas spre a-și reclădi viața amoroasă, ei bine, iată că și Ioana, deși nu are un iubit momentan, este deschisă spre un nou mariaj.

"Divorțul m-a zdruncinat"

ioana_ginghina_alexandru_papadopol_divort.jpg

ioana ginghina alexandru papadol divort
Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat după 12 ani de mariaj

 

Într-un articol scris pe blogul personal, bruneta a mărturisit: "Cred în căsătorie și cred că mai încerc încă o dată. (...) Divorțul a fost intens, m-a zdruncinat rău și am trecut prin umilințe greu de imaginat, dar cum pot arata că mi-am învățat lecția, decât printr-o altă căsătorie? Chiar dacă am eșuat de două ori nu înseamnă că nu voi reuși a treia oară. Poate că atunci voi întâlni marea dragoste și atunci va fi până la adânci bătrâneți. În primul rând, altfel te căsătorești la 20, altfel la 30 și altfel la 40 de ani. Se presupune că nu ai trăit degeaba, deci ai acumulat ceva experiență în domeniu. Apoi mai cred foarte mult că e greu să găsești un om cu care să te potrivești la 20 de ani și să evoluezi în egală măsura cu el, astfel încât să nu existe diferențe în așteptările de la viață, pe o perioada atât de lungă. Cu toții evoluăm în viață și dacă evoluăm diferit, cumva e normal ca drumurile să se despartă. Asta nu înseamnă să nu încercam, asta nu presupune să nu te căsătorești niciodată sau doar foarte târziu, ca să nu ajungi la divorț peste 5 sau 10 unii chiar 20 de ani. Însă ce cred eu cu tărie este că înainte de a intra intr-un mariaj, trebuie să ne facem bine. Să fim fără traume la trup și la suflet",  a transmis Ioana prin materialul său.

Ioana Ginghină e optimistă că dragostea nu o va ocoli

"Am observat că există două tipuri de persoane care au trecut printr-un divorț. Cei care se despart dar își petrec mulți ani să-și plângă de milă și a doua categorie, cei care se vindecă și învață din lecțiile primite, ba mai mult le transformă în ceva frumos și demn. Eu fac parte din a doua categorie. Sunt o persoană care îmbrătiseaza lecțiile , învăță din eșecuri și aplică pe mai departe ceea ce a învățat. 

Așa am fost până acum și așa voi fi și de acum încolo. Vreau să mă căsătoresc din nou pentru că eu cred că iubirea este cel mai frumos lucru de pe pământ. Vreau să ascult o melodie de dragoste și să mă simt ca și cum a fost scrisă pentru mine, de iubitul meu, să am un partener de viață care să-mi echilibreze imperfecțiunile și să mă iubească așa cum sunt", a încheiat actrița.

 

Citește și:

Alexandru Papadopol, sărut fierbinte în văzul tuturor cu soția unui mare actor din România

Ioana Ginghină a divorțat şi în acte de Alexandru Papadopol. Cum au împărțit 12 ani de iubire

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1