Alexandru Papadopol, sărut fierbinte în văzul tuturor cu soția unui mare actor din România

papadopol.jpg

Alexandru Papadopol a fost surprins sărutându-se cu Adriana Titieni
Foto Spynews.ro

Iată că pentru Alexandru Papadopol, durerea de după divorțul de Ioana Ginghină nu a durat mult, iar acum și-a găsit refugiul în brațele soției unui mare actor. Alexandru Papadopol (44 de ani) a fost suprins sărutându-se cu o altă femeie, iar ea pare foarte grijulie cu el. Cum lucrurile din căsnicia lui Papadopol s-au încheiat în mod oficial, niciunul dintre cei doi iubiți nu s-a ascuns să-și arate afecțiunea chiar în văzul tuturor.

Alexandru Papadopol și-a găsit liniștea, la scurt timp după divorțul de Ioana Ginghină, lângă soția celebrului actor Adrian Titieni. Actorul a fost surprins de paparazzi în fața unui bloc, în timp ce se săruta cu Adriana Titieni Irimescu.

Cei doi s-au îmbrățișat, s-au sărutat, iar ea a avut grijă ca iubitul ei să se simtă bine, atingându-l pe gat și pe față să vadă dacă îi este cald, potrivit spynews.ro

adriana_titieni_papadopol.jpg

Alexandru Papadopol și Adriana Titieni Irimescu și-au arătat afecțiunea în public
Foto Spynews.ro

Adriana Titieni a divorțat?

Se pare că nu doar Alexandru Papadopol este un bărbat liber, ci și Adriana s-ar fi despărțit de soțul ei. Un indiciu în acest sens este faptul că aceasta a revenit la numele de familie de dinainte de căsătorie. Cel puțin pe rețelele sociale, Adriana nu se mai numește Titieni, ci Irimescu.

Alexandru Papadopol se iubește tot cu o actriță

Se pare că Alexandru Papadopol are un tipar, astfel că, și noua lui iubită este tot actriță, ca fosta soție. Mai mult de atât, Adriana Titieni a jucat în mai multe producții cinematografice și de televiziune alături de Ioana Ginghină și Adrian Titieni, cum ar fi serialul «În familie».

adriana_irimescu_titieni.jpg

Adriana Titieni Irimescu a așteptat ca iubitul ei să se urce în mașină și să plece, în timp ce ea i-a făcut cu mâna și i-a zâmbit
Foto Spynews.ro

 

Cum s-au cunoscut Adrian și Adriana Titieni: «El era lector, eu eram studentă»

Povestea de dragoste dintre Adrian și Adriana Titieni a început pe băncile facultății, în urmă cu mai bine de 20 de ani. Adriana, pe atunci Irimescu, intrase la grupa de actorie al cărei lector era Adrian Titieni (56 de ani). S-au cunoscut când aceasta de abia intra pe băncile facultății. S-au îndrăgostit, el a renunțat la postul de profesor la clasa iubitei sale, iar la un an de la prima lor întâlnire s-au și căsătorit. Relația lor a evoluat rapid. La primele întâlniri, Adrian Titieni a și cerut-o de soție pe Adriana, care avea pe atunci 22 de ani.

68740017_1249373798597539_3996242652591816704_n.jpg

Familia Adrianei Titieni în 2017. Actrița are doi copii cu vârstele de 20, respectiv 19 ani
Foto Ok Magazine

 

La cei 23 de ani ai brunetei s-au căsătorit, la un an a apărut în viața lor fiica Ariadna, iar apoi, după încă un an, familia s-a întregit când pe lume a apărut și fiul cuplului, Marc. Copiii lor sunt acum și ei adulți. Ariadna are 20 de ani și este studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie, iar Marc a intrat la Teatru.

Adrian Titieni mai are un divorț la activ. Înainte de a o cunoaște pe actriță, Adrian Titieni mai fusese căsătorit o dată. Prima lui soție era plecată de câțiva ani în Germania atunci când a început relația cu Adriana. Din prima căsnicie, Adrian are o fată.

 

Citește și:

EXCLUSIV Ioana Ginghină: «Am divorțat și sunt fericită». Totul despre partaj și custodie

Ioana Ginghină se răsfață după divorț: «Trăiesc clipa și mă bucur că sunt liberă»

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

Loading...

Citește și