Ioana Blaj şi Ducu Ion s-au căsătorit. Ce rochie îndrăzneaţă a purtat actriţa!

ioana-blaj-si-ducu-ion

ioana blaj si ducu ion
Ioana Blaj şi Ducu Ion s-au căsătorit după 6 ani de relaţie

Ziua de 13 septembrie nu a fost una cu ghinion pentru Ioana Blaj, în vârstă de 32 de ani, şi logodnicul ei, fiul regizoarei Ruxandra Ion. Cei doi nu au ţinut cont de superstiţii şi au decis să îşi unească destinele în această zi, după o relaţie de şase ani şi la patru luni de la momentul în care Ioana a fost cerută de soţie.

Ioana Blaj şi Ducu Ion, fiul regizoarei Ruxandra Ion, cunoscută drept mama telenovelelor, formează un cuplu de şase ani şi au împreună doi copii, Tudor, în vârstă de doi ani şi Filip, însă nu s-au grăbit să treacă pragul stării civile. Cei doi au făcut alţi paşi pe care i-au considerat mai importanţi: doi copii, o casă impunătoare, o maşină scumpă şi angajarea unui ajutor de nădejde care să le fie alături în creşterea celor doi micuţi. 

ioana_blaj_ceruta_de_nevasta.jpg

ioana blaj
Ioana le-a arătat prietenilor virtuali inelul de logodnă
Foto:Arhivă personală

Ioana Blaj şi Ducu Ion au angajat o bonă filipineză 

În primăvara acestui an, fotoreporterii Click! au surprins scene cu membrii familiei în timp ce se îndreptau spre parc, probabil către locul de joacă, iar bona nu i-a scăpat nicio clipă din ochi pe cei doi micuți. „Înarmată” cu un rucsac încăpător, cât pentru toate nevoile micuților ei, mămica Ioana Blaj a purtat o ținută relaxată pentru ieșirea în parc, asemenea bonei, care s-a îmbrăcat potrivit pentru joacă și „aventuri” alături de copii. 

ioana-blaj-bona-filipineza.jpg

ioana blaj si bona filipineza
Ioana Blaj și Ducu Ion au apelat la serviciile unei bone filipineze
Foto:Blitz

Ioana şi Ducu au spus "da" în faţa ofiţerului stării civile 

Odată ce toţi paşii au fost bifaţi, Ioana şi Ducu au hotărât să îşi unească destinele în faţa ofiţerului stării civile în data de vineri, 13. Ioana a purtat o rochie albă, atipică mireselor. Scurtă, cu umerii goi, şi cu o fundă neagră în zona bustului, rochia aleasă de Ioana a fost cu siguranţă una îndrăzneaţă. Actriţa şi-a aranjat părul în nişte bucle lejere, iar machiajul a fost unul minimal, căci frumuseţea ei naturală nu avut nevoie de artificii estetice pentru a ieşi în evidenţă.

ducu-ion-ioana-blaj-cununie-3.jpg

ducu ion si ioana blaj
Ioana a ales să poarte o rochie îndrăzneaţă
Foto:Arhivă personală

Nici Ducu nu a fost tocmai "mirele clasic", îmbrăcat într-un costum. El a îmbrăcat o camaşă imprimată cu diferate desene, plină de culoare.

ioana-blaj-ducu-ion.jpg

ioana blaj si ducu ion
Ioana şi Ducu s-au cununat civil pe 13 septembrie

La cununica civilă a celor doi au fosti invitaţi mai mulţi colegi de breaslă şi prieteni. Printre invitaţi s-au numărat şi Cristina Ciobănaşi şi iubitul său, Vlad Gherman. 

 

Citeşte şi

Ioana Blaj şi Ducu Ion, imagini inedite cu bona filipineză, copiii şi bolidul de 70.000 de euro

Ioana Blaj a fost cerută de soție! În ce loc a venit marea întrebare de la Ducu Ion

 

Loading...

Citește și

  • ioana blaj ducu ion

    Ioana Blaj (32 de ani) și Ducu Ion formează un cuplu de șase ani, au împreună doi copii superbi și se pregătesc să devină o familie și în acte. Regizorul a avut dublu motiv de sărbătoare în 12 mai, când a împlinit 38 de ani, dar și-a cerut și iubita în căsătorie. Ioana a spus "da" din tot sufletul, așa că se vor întoarce din Istanbul, acolo unde au plecat în vacanță, cu planuri mari și multe lucruri de pus la punct pentru nuntă.

  • Ioana Blaj şi Ducu Ion și-au scos la plimbare copiii prin parc, însoțiți de noua membră a casei, o bonă de origine filipineză care îi ajută pe cei doi părinți în îngrijirea micuților. O altă „achiziție” cu care cei doi au apărut la intrarea din parcul Herăstrău a fost și un bolid de lux achiziționat recent, al cărui preț este în jur de 70.000 de euro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1