Ioana Blaj a fost cerută de soție! În ce loc a venit marea întrebare de la Ducu Ion

ioana_blaj_ducu_ion.jpg

ioana blaj ducu ion
Ioana Blaj și Ducu Ion se pregătesc de nuntă
Foto: arhivă personală

Ioana Blaj (32 de ani) și Ducu Ion formează un cuplu de șase ani, au împreună doi copii superbi și se pregătesc să devină o familie și în acte. Regizorul a avut dublu motiv de sărbătoare în 12 mai, când a împlinit 38 de ani, dar și-a cerut și iubita în căsătorie. Ioana a spus "da" din tot sufletul, așa că se vor întoarce din Istanbul, acolo unde au plecat în vacanță, cu planuri mari și multe lucruri de pus la punct pentru nuntă.

Ioana și Ducu s-au găsit când nici nu se putea mai bine. Relația lor a evoluat atât de frumos, încât acum sunt părinții a doi băieți, Filip (4 ani și jumătate) și Tudor (un an și 10 luni). Cele două vedete se pot ocupa și de cariere, dar și de familie, mai ales că au parte de ajutorul unei bone. După ce au făcut pașii pe care i-au crezut prioritari: copii, casă, mașină scumpă, Ducu și Ioana se pregătesc să meargă la altar. Actrița și-a împărtășit cu admiratorii fericirea și le-a arătat inelul de logodnă primit de la viitorul soț.

ioana_blaj_ceruta_de_nevasta.jpg

ioana blaj ceruta de nevasta
Ioana ne-a arătat inelul de logodnă
Foto: arhivă personală

 

"De ziua lui, m-a întrebat dacă pot să-i fac un cadou mai special. I-am zis, DA. La mulți ani, Ducu", a scris Ioana în dreptul imaginii în care apare zâmbitoare, cu piatra strălucitoare pe inelar.

Ducu Ion a fost căsătorit cu Diana Dumitrescu

ducu_ion_diana_dumitrescu.jpg

ducu ion diana dumitrescu
Ducu și Diana au fost căsătoriți aproape patru ani
Foto: arhivă personală

 

Ducu Ion nu se află la primul mariaj. Fiul Ruxandrei Ion, "mama telenovelelor", a avut o relație de șase ani cu Diana Dumitrescu, dintre care patru au fost de căsnicie. S-au căsătorit în Buftea, în august 2009, în prezența a 300 de invitați. Lucrurile s-au complicat la un moment dat, mai ales că nu au reușit să aibă un copil, așa că în 2013 au hotărât să o ia pe drumuri separate.

Din fericire, situația celor doi este una ideală acum. Diana este fericită alături de soțul ei, Alin Boroi, și așteaptă un copil, în timp ce Ducu se pregătește de nunta cu Ioana  Blaj, cu care are doi copii.

Ioana Blaj a avut o relație lungă cu Paul Ipate

ioana_blaj_paul_ipate.jpg

ioana blaj paul ipate
Paul Ipate și Ioana Blaj s-au iubit și în realitate, dar și la tv
Foto: arhivă Click!

 

Înainte de a găsi împlinirea alături de Ducu, Ioana Blaj a fost într-o relație de mai mulți ani cu actorul Paul Ipate. Aceștia au format un cuplu atât în viața reală, cât și la tv, unde au apărut împreună într-o celebră reclamă pentru o companie de telefonie mobilă. Paul se iubește de ani buni cu Jojo, alături de care o fetiță.

Loading...

Citește și