Ioana Blaj şi Ducu Ion, imagini inedite cu bona filipineză, copiii şi bolidul de 70.000 de euro

ioana-blaj-ducu-ion-bona-filipineza-range-rover1.jpg

Ioana Blaj și Ducu Ion, la plimbare cu familia, în bolidul de 70.000 de euro
Foto: Blitz

Ioana Blaj şi Ducu Ion și-au scos la plimbare copiii prin parc, însoțiți de noua membră a casei, o bonă de origine filipineză care îi ajută pe cei doi părinți în îngrijirea micuților. O altă „achiziție” cu care cei doi au apărut la intrarea din parcul Herăstrău a fost și un bolid de lux achiziționat recent, al cărui preț este în jur de 70.000 de euro.

Timpul frumos de afară, care pare că vestește o primăvară pe măsura așeptărilor, i-a scos din casă pe Ioana Blaj şi Ducu Ion, împreună cu micuții lor adorabili. Pentru a le face față poznașilor, cei doi au intrat în trendul autohton și au angajat o bonă filipineză, care i-a însoțit la plimbarea din parc. 

Ioana Blaj şi Ducu Ion, la plimbare cu copiii și bona filipineză 

Familia s-a distrat împreună în parcul Herăstrău din Capitală timp de o oră, iar bona străină nu este singura nouă „achiziție” pe care cei doi soți au scos-o la „plimbare”. Ioana Blaj şi Ducu Ion și-au cumpărat recent un bolid de lux, un superb Range Rover în valoare de 70.000 de euro.

ioana-blaj-ducu-ion-plimbare-aparc_2.jpg

Soții au scos la plimbare și copiii, și noul bolid de lux pe care l-au achiziționat
Foto: Blitz
         

Fotoreporterii Click! au surprins scene cu membrii familiei în timp ce se îndreptau spre parc, probabil către locul de joacă, iar bona nu i-a scăpat nicio clipă din ochi pe cei doi micuți. Deși există o modă a bonelor filipineze printre vedetele de la noi, soții au fost destul de curajoși în luarea acestei decizii. Spunem acest lucru deoarece nu toate experiențele de acest gen au avut finaluri fericite, cel puțin nu pentru Adrian Mutu sau Marian Vanghelie, care au fost jefuiți de persoanele pe care le-au chemat în locuința lor pentru a le purta de grijă copiilor. 

ioana-blaj-bona-filipineza.jpg

Ioana Blaj și Ducu Ion au apelat la serviciile unei bone filipineze
Foto: Blitz

Totuși, la polul opus, s-a situat Andreea Bănică, care s-a atașat enorm de bona copiilor ei și, deși a fost nevoită să se despartă de aceasta, o consideră în continuare ca făcând parte din familie.

„Înarmată” cu un rucsac încăpător, cât pentru toate nevoile micuților ei, mămica Ioana Blaj a purtat o ținută relaxată pentru ieșirea în parc, asemenea bonei, care s-a îmbrăcat potrivit pentru joacă și „aventuri” alături de copii. Cei mici au mers cu bicicleta prin parc și au mâncat pufuleți, iar adulții s-au bucurat din plin de timpul prielnic, perfect pentru stat în aer liber. 

fetita-bicicleta.jpg

Micuții s-au plimbat cu bicicleta
Foto: Blitz

 

Loading...

Citește și