Rona Hartner, mărturii despre lupta cu cancerul: «Eram pregătită să mor! Preotul mi-a dat ultima împărtășanie»

rona_hartner_herve.jpg

rona hartner iubit
Rona Hartner s-a bucurat în permanență de sprijinul iubitului ei, Herve

Rona Hartner a renăscut dupa operația în urma căreia i-a fost extirpată o tumoră localizată la colon.

Recent externată din spital, vedeta și-a serbat ziua de naștere într-un local din Capitală. A cântat și a dansat pe rupte pe muzică lautărească. La 46 de ani, Rona a declarat că a învins cancerul cu ajutorul medicilor care au operat-o de urgență și acum este pregătită să înceapă o nouă viață alături de iubitul ei francez, Herve.

rona_hartner.jpg

rona hartner zi de nastere
Rona și-a serbat ziua de naștere la un local din Capitală
foto: Click!

Vedeta a facut declarații cutemurătoare despre lupta cu temuta maladie care îi măcina corpul: “Am citit toate moliftele Sfântului Vasile. Preotul mi-a dat ultima Împărtășanie. Eram pregatită de orice. Chiar și de moarte. Eu nu cred în reîncarnare. Cred doar în viața asta și în Dumnezeu! Nu se știe ce se va întampla cu viața noastră niciodată. Trebuie să ne bucuram de fiecare clipă și să iubim”.

"A fost cancer. A scos tot"

Rona ne-a povestit cum a primit vestea că trebuie să se opereze de urgență! “Totul a început acum două săptămâni, cand am venit în România. În decembrie am făcut analizele și erau perfecte. Am venit aici și m-am simțit brusc rău. Când am ajuns la spital, doctorul mi-a zis: «Nu mai pleci de aici. Te operez». A fost cancer. A scos tot. Eu am trăit momentul Cernobîl. Boala asta a venit așa pe nepusă masă. E o minune de la Dumnezeu că mă aflu azi printre voi”.

Vedeta și-a reluat concertele, dar trebuie să țină un regim alimentar strict: “Acum am voie să cânt, să dansez. Trebuie doar să țin un regim alimentar. Nu mai am voie alcool deloc”, ne-a declarat Rona in exclusivitate.

 

Citește și: 

Rona Hartner, operată de tumoră la colon: «A fost o intervenție complicată»

Mesajul Ronei Hartner, după operația de 6 ore care i-a salvat viața!

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1