INTERVIU Valentina Pelinel: "De când sunt copiii, totul este special". Poze cu Cristi Borcea la zăpadă, cu toată familia

pelinel.jpg

Valentina Pelinel, Cristi Borcea și gemenele Indira Maria și Rania Maria
foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt un cuplu fericit și unit. Au petrecut sărbătorile la munte alături de cei treo copii ai lor, gemenele Indira Maria și Rania Maria, și de băiețelul lor Milan. Deși sunt o familie numeroasă, cei doi nu exclud posibilitatea de a avea încă un moștenitor. Despre copii, relația de cuplu, Valentina Pelinel a vorbit într-un interviu pentru Click!

  • Click!: Bună, Valentina! La mulți ani și un 2021 grozav! Cum ați petrecut Sărbătorile?

Valentina Pelinel: Mulțumim frumos! Le-am petrecut așa cum e bine, adică în familie, cu copiii, cu soțul. Am fost la munte, ne-am bucurat cu toții de zăpadă, cot la cot cu cei mici. Pot să spun că a dost special, de fapt, de când sunt copiii totul este special.

  • V-ați bucurat și de mâncărurile tradiționale. Tu ai o siluetă perfectă, după două nașteri, cum a fost? Te-ai înfruptat din prepratele tradiționale? 

Chiar nu am stat doar să privesc, am mâncat din toate bunătățile. Salată de boeuf, sarmale, cozonac, mămăligă cu smântână, papanași, am mâncat șorici direct de pe porc cu copiii. Ar fi fost culmea să mă abțin tocmai acum, mai ales când îi vedeam pe ai mei cu ce poftă mănâncă (râde).

pelinel1.jpg

Familia Borcea a petrecut Sărbătorile la munte
foto: arhivă personală
  • Și de la masă, direct la sală? Am văzut că ai început deja antrenamentele.

Abia asteptam să reîncep mișcarea cu profa Luminița Nicolescu. M-am îngrășat un kilogram, ceea ce este bine. Îl voi da jos repede. Săptămâna aceasta am fost pentru prima dată și m-am simțit foarte bine. Fac sală zilnic, de luni până vineri, o oră durează antrenamentele.

pelinel-borcea1.jpg

Cei doi recuperează acum toate clipele în care nu au fost împreună
foto: arhivă personală
  • Reușești să te împărți între sală și cei trei copii?

Da, pentru că i-am dat pe toți la grădiniță. Grădinița este la doi pași de casa noastră. Milan este ok, s-a obișnuit, penteu gemene a fost un pic mai delicat. Dar stau doar patru ore, program scurt, apoi vin acasă, dorm acasă. În intervalul acesta am timp să mă ocup și de mine. Merg la sală, mai fac masaj, am și eu timpul meu, merg la un tratament de întreținere sau la coafor. Mi-am împărțit timpul foarte bine.

pleinel-borcea2.jpg

Cristi Borcea își dă fetița în leagăn
foto: arhivă personală
  • Poate sună ciudat, dar eu vă întreb. Vă mai doriți copii?

Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copiii (râde). Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți. Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic. 

pelinel-borcea22.jpg

Micuțul Milan, elegant de Revelion
foto: arhivă personală
  • Vă pregătiți de o altă petrece în familie. Aniversarea de 51 de ani a soțului. 

Da, pe 17 este ziua lui Cristi și facem în familie. În decembrie a fost ziua mea, în martie sărbătorim gemenele, apoi pe Milan. 

  • Ce vă doriți anul acesta? 

Anul care vine tocmai a trecut a fost dificil pentru noi toți. Îmi doresc sănătate și normalitate. Cred că toată lumea își dorește asta, nu?!

Citește și:

FOTO EXCLUSIV Doamnele Borcea, împreună şi la plajă, şi în afaceri: «Interesele sunt comune, trebuie să fim o familie»

Cristi Borcea, mire de trei ori, tată de 9 ori


 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul