Cristi Borcea, mire de trei ori, tată de 9 ori

mare7987.jpg

Valentina a povestit ieri, la cununie, că a fost cerută de nevastă încă de când Borcea era în pușcărie
foto: Mihai Ionescu

Viaţa lui Cristi Borcea bate orice telenovelă. Omul de afaceri şi Valentina Pelinel au spus ”Da”, miercuri după-amiază, 12 septembrie, la Starea Civilă din oraşul Voluntari. Evenimentul a fost unul discret şi a avut loc doar în prezenţa câtorva invitaţi şi a rudelor. Dar de ce graba asta? Noua doamnă Borcea e iar însărcinată. De data aceasta face gemeni!

Cristi Borcea (48 ani) şi Valentina Pelinel (37 ani) sunt în al nouălea cer. Ei au decis să facă pasul cel mare, la doar două luni de când omul de afaceri a fost eliberat condiţionat din penitenciar, şi s-au prezentat, emoţionaţi, la Starea Civilă din oraşul Voluntari, unde au spus un hotărât ”Da”.

”Da, e adevărat, ne căsătorim”, a confirmat pentru Click!, înainte de cununie, mireasa Valentina Pelinel. La eveniment au participat câţiva prieteni şi rudele celor doi. Dar de ce graba asta? Pentru că noua doamnă Borcea e iar însărcinată. De data aceasta face gemeni!

“Mă simt fericită şi împlinită. Cristi vrea să avem fetiţe. Deocamdată nu ştim. Ce-o vrea Dumnezeu”, a declarat Valentina, după ce a devenit doamna Brocea. Ea este femeia care l-a aşteptat şi a suportat criticile celor din jur în toată perioada în care omul de afaceri a fost încarcerat.

mihaela787.jpg

Cu Mihaela s-a însurat în 1988

 

”Dacă nu aş fi avut familia, şi în primul rând pe Valentina, nu ştiu dacă şi cum treceam. Este cel mai greu departe de copii, departe de Valentina. Au fost patru ani şi trei luni de sacrificii, de iubire, nu se putea fără iubire şi sacrificii, sau sacrificii fără iubire. Îi îmbrăţişez pe copii după patru ani şi trei luni, ani foarte, foarte grei”, a declarat Cristi Borcea la ieşirea din penitenciar pe data de 2 iulie.

nunta9.jpg

A făcut nuntă fastuoasă cu Alina în 2011

 

Fostul patron de la Dinamo a mai declarat însă că perioada de detenţie a lăsat urme adânci în sufletul său şi că va avea nevoie de ajutor de specialitate pentru a depăşi acest moment dificil.

noua1.jpg

Valentinei i se vede deja burtica

 

“După această perioadă trebuie să merg cel puţin o lună la psihiatrie. Trebuie să iau ceva medicamente pentru problemele pe care le am. Începi să apreciezi tot mai mult oamenii de lângă tine, oamenii care ţi-au fost aproape în această perioadă. Voi merge la doctor, voi face teste. Să nu credeţi că a fost uşor şi că nu lasă urme aceşti patru ani. În interior au fost multe frământări”, a mai declarat Cristi Borcea după eliberare. Dar Valentina a fost cel mai bun psiholog pentru Borcea. De când a ieşit din penitenciar, îndrăgostiţii au stat numai în vacanţe.

nunta9.jpg

Cristi are mare grijă de soţia lui

 

După cununia civilă, cei doi şi apropiaţii lor au petrecut la restaurantul “Doi cocoşi”. A doua zi, ei vor pleca în luna de miere în Turcia, la Bodrum, unde Borcea va face şi terapia psihologică de care tot vorbea.

Borcea a făcut doi copii din puşcărie

patrick8789.jpg

Patrick, fiul cel mare, se ocupă acum de afaceri

 

Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni în 2014 de către Curtea de Apel şi a fost eliberat pe 2 iulie 2018. Dar în timpul acesta nu a stat cu mâinile-n sân. În iulie 2015, Alina, soţia de atunci a afaceristului, i-a făcut o fetiţă, al doilea copil al cuplului, iar în iunie 2016, Pelinel, cea care îi devenise iubită i-a făcut un băieţel, pe Milan. Micuţul este cel de-al şaptelea copil al omului de afaceri, care urmează să mai aibă încă doi moştenitori. Cristi Borcea a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea din 1988 şi până în 2011, cu care are trei copii.

cucopiii.jpg

Alina a plecat cu cei doi copii în America

 

După divorţ s-a căsătorit imediat cu Alina Vidican care i-a făcut şi ea doi copii, apoi la fel de repede au şi divorţat. În paralel, Borcea a mai avut o relaţie cu o avocată căreia i-a făcut o fetiţă. Pe de altă parte, top modelul Valentina Pelinel, a fost căsătorită 7 ani cu politicianul Cristian Boureanu, din 2007 până în 2014.

gradi998.jpg

Milan a început de luni grădiniţa
Loading...
 
 

Citește și

  • Fericire supremă pentru cuplul Valentina Pelinel-Cristi Borcea! În ziua în care au decis să devină o familie cu acte, fostul fotomodel a confirmat și vestea pe care o așteptau cu toții: este însărcinată cu gemeni.

  • valentina pelinel tinuta starea civila

    Valentina Pelinel și-a văzut, într-un final, visul cu ochii! După ce toți admiratorii celor doi se gândeau dacă Borcea va face, într-adevăr, pasul cel mare sau nu, iată că ziua în care fostul acționar de la Dinamo își unește destinul de cel al „femeii vieții lui” a venit! Valentina Pelinel devine de miercuri, 12 septembrie, doamna Borcea cu acte în regulă. Valentina Pelinel a impresionat cu ținuta sa la starea civilă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1