INTERVIU. Tranformare impresionantă pentru Ana-Maria Barnoschi: «Mi s-a părut chiar plăcut să fac pe gospodina»

ana-maria-barnoschi-caini.jpg

ana-maria barnoschi caini
În timpul perioadei de stare de urgență în plină pandemie cu coronavirus, Ana-Maria Barnoschi a avut noroc cu cățelușii ei, pentru că i-a scos des afară ca să se bucure de aer curat
foto: arhiva personală

Noul număr al revistei Click! TV, cel mai citit și îndrăgit ghid tv din România, care se distribuie gratis împreună cu ziarul Click!, apare vineri, 22 mai, și o are pe copertă pe Ana-Maria Barnoschi. Vedeta mărturisește într-un interviu cu cărțile pe față că a avut parte de o vacanță neașteptată din cauza pandemiei cu coronavirus, ba chiar una forțată. Dar Ana-Maria a reușit să se bucure totuși și să ia ce poate fi mai bun din ce i se întâmplă. Postura de coprezentatoare sexy sau de dansatoare lascivă au fost doar o amintire în ultimele luni. Gazda emisiunii „Roata Norocului” de la Kanal D s-a ocupat mai mult de casă și a îmbrăcat hainele de gospodină.

Ana-Maria Barnoschi, coprezentatoarea emisiunii-concurs “Roata Norocului” de la Kanal D, duce însă foarte mult dorul activităților cu care era obișnuită până acum. Cel mai mult simte lipsa filmărilor. Abia așteaptă să le reia. Noul sezon al show-ului va începe, cel mai probabil, la vară.

  • Cum ți-a schimbat pandemia viața?

Radical... În cele aproape două luni de autoizolare am ieșit din casă de trei ori, pentru a merge la magazin, pentru a mă aproviziona. În rest, nu m-am îndepărtat de perimetrul blocului. Nu am mai putut face aproape nimic din activitățile pe care le aveam înainte. Filmările pentru, emisiunea “Roata Norocului” s-au aflat într-o pauză, la fel și concertele din țară sau străinănate, la care participam ca dansator profesionist. În consecință, am avut mai mult timp pentru mine, mi-am făcut mai multe tratamente cosmetice, cu ce am avut prin casă, am făcut mult sport, am gătit, am citit și am văzut multe filme.

  • Ce a fost cel mai greu de înțeles în perioada asta, din punct de vedere emoțional?

Este foarte ciudat sentimentul pe care l-am trăit în ultima perioadă. Tot ceea ce ni se părea normal înainte, acum a devenit ceva ieșit din comun. Am ajuns să stăm închiși în casă, izolați de toți cei dragi. Este foarte ciudat să fii așa restricționat. Pe de altă parte, izolarea este arma pe care o avem în lupta cu virusul și este foarte bine că îl putem combate astfel. Stând acasă ne protejăm pe noi, dar îi protejăm și pe ceilalți.

Ana-Maria Barnoschi: «Am descoperit că sunt o bucătăreasă pricepută»

ana-maria-barnoshi-coperta-clicktv.jpg

ana-maria barnoschi caini
Ana-Maria Barnoschi, pe coperta celui mai citit și îndrăgit ghid tv din România, Click! TV. Se distribuie gratis, în fiecare vineri, împreună cu ziarul Click!
foto: Zoltan Lorencz / Click!

 

  • Dar ce a fost ușor și plăcut?

Ușor și plăcut în toată această perioadă a fost să mă joc cu cei doi căței ai mei, pe care îi văd ca pe niște copii zburdalnici, ca pe niște parteneri de joacă. Și mi s-a părut chiar plăcut să fac pe gospodina, să gătesc. Mi-a ieșit extraordinar o rețetă care părea mai complicată; acum pot spune că sunt un specialist în preparat paste –cu sos alb, cu sos roșu, cu sos de vin și gorgonzola.

  • Care sunt cele mai importante lecții pe care le-ai desprins de aici?

Că ar trebui ca pe viitor să apreciem mult mai mult ceea ce avem și poate ni se pare banal sau cuvenit. Că ar trebui să prețuim ceea ce ne oferă viața. Spre exemplu, o ieșire în parc, care era atât de la îndemână înainte, nu era atât de apreciată pe cât a devenit în perioada stării de urgență din cauza pandemiei...

Ana-Maria Barnoschi: «Am învățat să mă joc fotbal cu cățeii»

ana-maria-barnoschi-cilueta.jpg

ana-maria barnoschi silueta
Pe toată durata stării de urgență, Ana-Maria a cam șomat, pentru că nu a avut nici filmări pentru Kanal D, nici unde să danseze
foto: Zoltan Lorencz
 
  • Cum crezi că va arăta lumea după ce scăpăm de virusul acesta?

Cu siguranță cu toții am primit o lecție... Cred că vom învăța să fim mai buni unii cu ceilalți, să apreciem mult mai mult ceea ce avem și să fim mai aproape de cei dragi nouă. Vom învăța, probabil, să nu lăsăm pe mâine ce putem face azi.

  • Care sunt acele lucruri care ți-au alinat pandemia?

Am învățat să mă joc fotbal cu cățeii, în casă, și am descoperit că sunt o bucătăreasă destul de pricepută. Ceva inedit ar fi că recent am plantat flori în grădina din fața blocului, pentru a mă șine ocupată cât mai mult.

  • Care sunt primele lucruri pe care abia așteptai să le faci din nou după ieșirea din starea de urgență?

Să reîncep filmările pentru show-ul “Roata Norocului”, mi-a fost foarte dor să mă reîntâlnesc cu prietenii și colegii, să reintru în normalitate.

Ana-Maria Barnoschi e dansatoare profesionistă pentru mai mulți artiști. Aici, alături de Uddi, în clipul piesei „Aseară ți-am luat basma”

 

Citește și:

Diana Munteanu a ajuns piele şi os. E obsedată de sport și a făcut "curățenie" în meniu

Leana și Costel sunt nemuritori. Radu Pietreanu a învins boala și face iar echipă cu Mugur Mihăescu în "Vacanța Mare" 

Sylvester Stallone a sărbătorit 23 de ani de căsnicie! A înșelat-o pe Jennifer Flavin cu o bombă sexy 

Paula Chirilă, clipe de coșmar din cauza problemelor de sănătate: «Nu mă mai puteam mişca»!

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1