Sylvester Stallone a sărbătorit 23 de ani de căsnicie! A înșelat-o pe Jennifer Flavin cu o bombă sexy

2020_stalone_sotia.jpg

Sylvester Stallone, 73 de ani și Jennifer Flavin, 51 de ani, au sărbătorit aniversarea în izolare
Sylvester Stallone, 73 de ani și Jennifer Flavin, 51 de ani, au sărbătorit aniversarea în izolare
foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Sylvester Stallone, în vârstă de 73 de ani, a sărbătorit duminică 23 de căsnicie cu Jennifer Flavin, 51 de ani. Puțini știu însă că ei au fost cuplați încă din 1988 și că Jennifer Flavin i-a dat papucii în 1994, după ce a înșelat-o cu Janice Dickinson, o bombă sexy celebră din pictorialele pentru Playboy. Jennifer l-a primit înapoi pe Rambo numai după un test ADN.

Sylvester Stallone, în vârstă de 73 de ani, a sărbătorit, duminică, în izolare, la vila lor din Los Angeles, 23 de căsnicie cu Jennifer Flavin, 51 de ani. El a profitat de pprilej și a postat o fotografie e contul lui de Instagram sub care a scris: ”La mulți ani nouă! Împlinim 23 de ani”! Stallone, 73 de ani, a spus ”da” în fața ofițerului stării civile la hotelul Dorchester, din Londra, la 17 mai 1997. Însă acest lucru s-a întâmplat după multe insistențe. El a fost cuplat cu Flabin între 1988 și 1994, dar fotomodelul i-a dat papucii după ce a înșelat-o cu bomba sexy Janice Dickinson. Nu l-a primit înapoi decât după ce a făcut un test de paternitate și a descoperit că nu este tatăl fiicei lui Janice, Savannah. Testul a fost făcut în 1995 și în 1996 Sly și Jennifer deveneau părinți pentru prima oară, pentru că familia o primea în sânul ei pe Sophia.

1980_stallone_jennifer_flavin.jpg

S-au cuplat în 1980, dar s-au despărțit din cauza infidelității lui Rocky
S-au cuplat în 1980, dar s-au despărțit din cauza infidelității lui Rocky
foto: Gettyimages

Citește și:

Mama lui Sylvester Stallone e incredibilă! Femeia trage de fiare la 98 de ani

Cum arată Stallone la 37 de ani de la lansarea filmului “Rambo”

Stallone, înconjurat de patru femei

Cunoscut la Hollywood drept un armăsar care nu știe ce este fidelitatea, Stallone, care are o avere estimată în prezent la 400 de milioane de dolari, s-a abținut cu greu să nu cadă iar în ispite. Și Jennifer a avut grijă să îi umple tot timpul pentru că în 1998 se naște Sistine și Scarlet în 2002. Extrem de atent cu fetele lui și super-protector, Stallone a devenit un bărbat de casă și un familist convins, în ciuda faptului că fosta lui soție Brigitte Nielsen îl tachina spunându-i că ”lupul își schimbă blana, dar năravul ba”. În mod normal, în această perioadă a anului, familia Stallone se afla în Mediterană unde petrecea timp de o lună la bordul unui iaht, în largul coastelor italiene. Însă în acest an, epidemia i-a ținut acasă, în izolare.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1