Diana Munteanu a ajuns piele şi os. E obsedată de sport și a făcut "curățenie" în meniu

diana-munteanu.png

Așa arată acum Diana Munteanu
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Multe vedete se chinuiesc să slăbească, însă atunci când o fac sunt apostrofate de fanii care le urmăresc pe rețelele sociale. Prin asta trece și Diana Munteanu, care și-a atras numai critici în ultima vreme, după ce a publicat o serie de fotografii.

Diana Munteanu a dorit să se reinventeze, la 41 de ani. În ultima vreme, după ore de sport și o dietă atentă, ea a reușit să își sculpteze corpul total. O poză pe Instagram o înfățișează pe vedeta postului Antena 1 extrem de slabă, dar cu mușchi, asemenea unei culturiste.

15_1.png

Așa arăta la 15 ani, când practica atletismul

“Viaţa echilibrată şi sănătoasă pe care o duc, plus împlinirile sufleteşti sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate. În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata”, spunea Diana Munteanu, pentru csid.ro, despre stilul ei de viață. Diana este fostă sportivă, ea practicând atletismul, în anii de liceu. Fanii de pe Instagram i-au atras atenția că este foarte slabă, însă Diana a spus de nenumărate ori că ei îi place așa și că se simte bine în pielea ei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIANA MUNTEANU ♡ (@officialdianamunteanu) on

 

Loading...
 
 

Citește și

  • diana munteanu schimbata

    Diana Munteanu este de nerecunoscut. Prezentatoarea tv a publicat o imagine în care apare complet schimbată faţă de micul ecran. Poartă un machiaj strident, are buzele mult mai mari, spâncene conturate diferit şi o altă coafură. Fanii au privit minute în şir în ochii ei frumoşi, dar despre imagine nu au putut să spună acelaşi lucru. Criticile au început să curgă rapid, iar sfatul celor care o admiră a fost să renunţe la orice şi-a făcut şi să se întoarcă la "vechea" Diana.

  • diana munteanu

    Diana Munteanu pare hotărâtă să demonstreze că vârsta este doar un număr în buletin și, la 40 de ani, a devenit din ce în ce mai dezinvoltă și mai dornică să se afișeze în ipostaze sexy. Însă dacă imaginile cu ea în costum de baie sunt wow și foarte apreciate de fani, nu același lucru se poate spune și despre portretele ei, în care parcă e altă persoană.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1