INTERVIU Cosmin Cernat, orfan de mamă de la 6 ani: «Am trăit în frig, cu igrasie pe pereți»

cosmin_cernat_1.jpg

cosmin cernat
Cosmin Cernat și-a deschis sufletul într-un interviu emoționant

Declarat „Bărbatul Anului” la Gala I Success „Celebrity Awards - Bărbaţi de succes”, Cosmin Cernat (44 de ani) a fost premiat săptămâna trecută pentru întreaga carieră. Cu această ocazie, prezentatorul de la Kanal TV ne-a spus ce proiecte are, dar și cum e viaţa de familie în Republica Dominicană, unde se filmează reality-show-urile „Exatlon” și „Survivor”.

Click!: Ce ai mai făcut în ultima perioadă?

Cosmin Cernat: Sunt prin România deocamdată, nu ştiu încotro să o mai apuc. După ce s-a terminat „Exatlon”, am mai stat cu familia în Republica Dominicană şi apoi am revenit în ţară.

Cum a fost să stai cu familia în Republica Dominicană?

Am stat în Republica Dominicană un an şi jumătate, pe timpul filmărilor pentru „Exatlon”. Mi-a plăcut foarte mult, am avut o viaţă liniştită, departe de lumea dezlănţuită. Acolo am descoperit că mi-ar plăcea să trăiesc la ţară şi nu la oraş.

Show-urile prezentate de tine promovează mișcarea, dar tu practici vreun sport?

Fac mişcare în fiecare zi, sală, alergare, le combin. Acolo am jucat şi tenis, dar mă mişc constant. De fapt, cred că asta este cheia succesului, să te mişti constant.

Ce planuri aveți pentru anul viitor?

Am învăţat că orice plan e mai bun decât niciun plan. Dar pe mine viaţa m-a dus o dată la capătul lumii, în Canada, de acolo m-a dus în Republica Dominicană, apoi m-a readus în România. Există un drum al fiecăruria, o cale, apropo de numele fetei mele cel mari. Ea se numeşte Ayana („a-ţi urma calea în viaţă, drumul”) și atunci e greu de prevăzut. Sunt multe variabile în viaţa noastră.

cosmin_cernat_familie.jpg

cosmin cernat familie
Cosmin Cernat este fericit alături de Mădălina Moroşanu şi de copii
Foto: arhivă personală

Soţia ta, Mădălina, era producătoare, acum ce mai face?

A fost producătoare o viaţă, iar acum predă fitness. A antrenat în Canada un an şi jumătate, iar în România are proiecte, deci suntem bine. Am două fete din prima relaţie, Ayana (17 ani) şi Maya (10 ani), iar Mădălina îl are pe Matei (14 ani) din prima relaţie, dar noi spunem mereu că avem trei copii, indiferent de ce se întâmplă. Pentru noi contează foarte mult liniştea emoţională a copiilor.

cosmin-cernat.jpg

cosmin cernat
Cosmin Cernat a fost desemnat „Bărbatul Anului” la Gala I Success „Celebrity Awards - Bărbaţi de succes”

Noul an aduce un alt reality-show la Kanal D, „Survivor”. Te-ai vedea prezentator tv al acestuia?

Contează dacă mă văd alţii în această postură. Dacă va exista un alt prezentator, îi doresc mult succes. La vârsta mea, orgolii de genul acesta nu mai există.

Ai doar 44 de ani...

Am scris prima oară la ziarul „Dimineaţa”, primul meu loc de muncă, în anul 1994, acum un sfert de secol.

Cum e omul Cosmin Cernat cu bune şi cu rele?

Dacă mă uit în urmă... Mama a murit când aveam șase ani (n.r. cancer la pancreas, la doar 39 de ani). Am crescut cu fratele meu, cu tata şi cu mamaie într-un bloc comunist, la etajul opt, cu sobă în casă, într-un frig îngrozitor, cu igrasie pe pereţi. Erau vremurile în care aveai apă caldă o dată la nu ştiu cât timp și nu aveai curent electric. Umblam cu lumânarea în geantă, erau scări fără geamuri, tata ne sfătuia să nu urcăm cu liftul, ca să nu rămânem blocați dacă se tăia curentul. Dacă mă raportez la perioada aceea, acum nu avem probleme. Important este că suntem sănătoşi. Dacă te raportezi la fiţe şi la figuri, nu vei face mare lucru niciodată. Localnicii din Republica Dominicană nu au apă şi curent așa cum nu aveam noi pe vremuri.

Citește și:

Cosmin Cernat, chinul de la "Exatlon": «Am făcut injecţii cât pentru o viaţă»

Monica Iagăr s-a măritat a doua oară şi şi-a botezat bebeluşul. Ce ţinută a purtat fosta atletă

 

Loading...
 
 

Citește și

  • cosmin cernat exatlon

    Chiar sunt o gaşcă mare şi veselă! Cosmin Cernat, prezentatorul Exatlon, şi soţia lui, Mădălina Moroşanu, alături de cei trei copii ai lor se distrează de minune împreună. Gazda show-ului de la Kanal d se află la filmări în Republica Dominicană cu toată familia, iar cei mici sunt cei mai fericiţi, având timp berechet de petrecut pe plajă.

  • Când am aflat că te-ai „asociat la pat” - căci nu pot spune „căsătorit”, de vreme ce nu ai fost - cu Monica Iagăr, m-am bucurat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1