Competiţia «Survivor România», noua emisiune Kanal D. S-a dat startul castingului

survivor_romania_1_kanal_d.jpg

Kanal D lansează o competiție tv

Kanal D le aduce milioanelor de telespectatori un format revoluționar, un reality show de intensitate maximă: „Survivor România”! Veritabil experiment social și test de supraviețuire, reality-ul le va pune la încercare concurenților, vedete și oameni necunoscuți încă publicului larg, inteligență, puterea de adaptare la condiții extreme, inventivitatea, forță și rezistență fizică și psihică. Formatul original, produs de Acun Medya, a fost difuzat în țări precum Grecia și Turcia, unde a înregistrat un succes uriaș, atingând și 50 % cota de piață.

 

Abandonați în mijlocul naturii exotice, în Republica Dominicană, departe de confortul civilizației, concurențîi vor fi nevoiți să își construiască singuri adăpost, să își procure hrană, să își găsească aliați în mijlocul grupului în care vor experimenta cel mai dur test posibil: supraviețuirea. La finele acestor încercări teribile va rămâne un singur câștigător. 

Concurenții se vor lupta nu numai cu condițiile de viață extrem de dure, dar și cu propriile temeri și cu percepția celor din jur. Bătălia lor va fi aceea de a se sustrage eliminărilor succesive și numai dezvoltarea unei strategii fără fisură îi va putea menține în concurs. 

Agonie și extaz, că fețe ale unei singure monede, testarea tuturor limitelor, tensiune la cote maxime, renunțare, disperare, puterea de a regăși resursele pentru a merge înainte, toate aceste trăiri îi vor încerca pe concurențîi care vor întră intr-o competiție istorică, ce le poate schimbă existența.

Toți acei curajoși care își doresc să demonstreze că au calități de învingător și să câștige Marele Premiu se pot înscrie în cursa pentru competiția televizată „Survivor România” accesând site-ul  survivorromania.ro și răspunzând întrebărilor din formularul de înscriere.

Loading...