Cosmin Cernat, chinul de la "Exatlon": «Am făcut injecţii cât pentru o viaţă»

14-1.jpg

Realizatorul tv s-a confruntat cu multe probleme în America Centrală

Prezentatorul celor trei sezoane ale reality-show-ului „Exatlon”, Cosmin Cernat, a revenit recent din Republica Dominicană, fiind prezent, miercuri seară, la o petrecere mondenă. Cu această ocazie, celebrul comentator sportiv ne-a povestit despre emisiunea de succes, dar şi despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

Postul de televiziune Kanal D a primit, miercuri, un premiu important, pentru ascensiunea fulminantă pe piaţa media, diploma fiindu-i înmânată de organizatorii „Radar de media” chiar lui Cosmin Cernat (44 de ani), gazda concursului „Exatlon”. Vizibil slăbit, Cosmin, care este şi unul dintre cei mai buni comentatori sportivi, ne-a spus: „Am fost bucuros că am avut un succes neaşteptat cu «Exatlon», m-am uitat la format şi mi-a plăcut pentru că avea partea de comentariu, de reporterie, de moderare, avea toate genurile”.

14-22.jpg

Cosmin Cernat prezintă de doi ani emisiunea ”Exatlon”

El ne-a mai explicat şi de ce, la un moment dat, a fost înlocuit, în Republica Dominicană: „Un concurent se putea răni însă nu şi prezentatorul. Pentru a-mi reveni vocea, am făcut injecţii antiinflamatoare cât pentru o viaţă, pentru că pastilele nu funcţionau. Am avut doi medici, unul mexican şi unul cubanez, nişte băieţi extarordinari. Şi pentru sezoanele acestea am făcut mult mai multe injecţii. Vorbeam mult, tare, pe plajă, în curent, soare, vânt, iar apoi am încercat să controlez totul mai mult şi a fost mai bine”.  Cosmin a rămas şi acum cu o sensibilitate în zona gâtului, aşa că se fereşte să bea apă rece sau să mănânce îngheţată.

14-3.jpg

Radu Vâlcan s-a ales cu insolaţie în Thailanda

El speră să revină în curând pe micul ecran: ”Tot timpul am avut familia lângă mine, iar după un an jumate de stat în Canada am stat un an jumate în Republica Dominicană, unde mi-a plăcut foarte mult. Aş sta câteva luni pe an, dar nu mai mult, din cauza sistemului de sănătate. Momentan sunt în România, însă nu ştiu ce se va întâmpla pe mai târziu. Nu eu iau decizii, ci cei de la Kanal D, care fac grilele de programe. Tot timpul am fost deschis să fac alt gen de formate, am trecut prin toate genurile de emisiuni, sunt omul care ţinând cont de experienţă, pot face cred că orice”. În schimb, Radu Vâlcan (42 de ani), care de patru ani este gazda emisiunii ”Insula iubirii” (Antena 1, filmată pe superbe plaje din Thailanda , a avut de tras din cauza căldurii şi a meniului tradiţional, alegându-se cu insolaţie şi cu dureri abdominale. 

Loading...
 
 

Citește și

  • cosmin cernat

    Kanal d şi Cosmin Cernat au tras lozul câştigător cu emisiunea-concurs Exatlon, show la care concurenţi cu nume sonore sau oameni obişnuiţi îşi testează limitele pentru marele premiu de 100.000 de euro şi care a adus audienţe uriaşe postului patronat de turci. Prezentatorul acestui format a revenit în forţă pe sticlă şi îmbină utilul cu plăcutul. El şi-a negociat bine termenii contractului, dacă luăm în calcul că se află în Republica Dominicană, de aproape două luni, acolo unde se filmează emisiunea, împreună cu soţia şi copiii.

  • cosmin cernat a slabit enorm

    Cosmin Cernat (40 de ani) a fost prezent la un eveniment monden organizat de revista VIP, miercuri (1 iulie). Fostul prezentator a slăbit enorm şi nu l-ai putea recunoaște pe stradă. El își arată vârsta, fiind din ce în ce mai grizonat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1