INTERVIU. Corina Caragea: «Pandemia a fost un test pentru omenire»

corina_caragea_portret.jpg

corina caragea sport stirile pro tv
sport
Corina Caragea prezintă știrile sportive la PRO TV

Noul număr al revistei Click! TV, cel mai îndrăgit ghid tv din România, care se distribuie gratis în fiecare vineri, împreună cu ziarul Click!, o are pe copertă săptămâna aceasta pe Corina Caragea (37 de ani), prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV. Bruneta ne-a povestit, în exclusivitate, ce a însemnat pentru ea pandemia cu coronavirus.

Și Corina Caragea face parte din rândul celor care au luat ce este mai bun din pandemia care a “înghețat” planeta. Prezentatoarea de la PRO TV a trebuit să amâne câteva vacanțe, a suferit din cauză că n-a putut petrece atât de mult timp în natură, cum era obișnuită să facă primăvara, dar e bucuroasă că a avut mai mult timp pentru odihnă și pentru familie și cei dragi. Așadar, bilanțul este unul pozitiv și pentru viitor are doar gânduri bune.

 • Cum s-a schimbat viața ta de când s-a instalat pandemia și în România?

Este mai liniștită și mă bucur ca este așa. Am timp pentru toate lucrurile pe care le amânam, plus că de mult spuneam că îmi doresc două zile în care să stau pur și simplu degeaba, să mă trezesc la prânz, să nu mă uit la ceas, să nu ies din casă, să mă bucur de o cafea pe balcon. Și iată că am primit destule zile de acest fel.

 • Care e acum modul tău de lucru în PRO TV?

Continui să merg la muncă, suntem precauți, atenți, ne protejăm, păstrăm distanța socială, ca toată lumea. Sigur că sportul a fost pus pe pauză și el, însă nu și viața sportivilor, care continuă să se antreneze pe unde pot, își descoperă noi talente sau își folosesc puterea de a influența în scop caritabil ori se implică în luptă cu virusul și donează din propriile conturi.

 • Ce filmări a trebuit să amâni și în ce fel ți-a fost afectată viața profesională?

Evenimentele pe care le prezint s-au amânat, plus alte filmări pe care le-am amânat pentru că în această perioadă nu ne mai putem aduna cu toții într-un platou cu multe persoane. Am încredere că la momentul potrivit ne vom întoarce pe platouri și veți vedea noi proiecte frumoase.

Corina Caragea: «Mă bucur că am primit acest cadou forțat»

corina_caragea_coperta.jpg

corina caragea sport stirile pro tv
Corina Caragea, din nou pe coperta celui mai iubit ghid tv din România, Click! TV
foto: Click!/PRO TV

 

 • Dar viața personală?

Acum am timp și pentru stat la taclale cu ai mei, îmi cunosc mai bine apropiații, petrecem mai mult timp ca niciodată împreună și cred că izolarea ne-a pus în față și o oglindă – sunt ok să stau eu cu mine, mă cunosc mai bine, mă plac? De asemenea, a pus față în față mulți oameni care acum vor trece sau nu testul relațiilor – de familie, de prietenie, de iubire. În cazul meu, chiar mă bucur că am primit acest cadou forțat, timpul acesta. Sper ca noi toți să ieșim din ea mai înțelepți, mai buni, mai apropiați de persoanele dragi.

 • Cum decurge acum rutina zilelor tale?

Mă odihnesc, citesc, mă uit la filme, chiar și gătesc, un domeniu de care eram destul de distanțată înainte, mai fac sport în sufragerie, mi-am făcut cont de tik tok, ceea ce nu credeam vreodată, țin legătura cu prietenii mei virtuali care mă urmăresc pe rețelele sociale, scriu pe blog-ul meu. Timpul trece și așa foarte repede.

 • Ce a fost cel mai greu de înțeles și de procesat în toată această perioadă, din punct de vedere emoțional?

Aceasta perioadă a scos la iveală multe laturi ale oamenilor din jur pe care nu le arătau înainte – unii sunt mai buni, alții reacționează sub impulsul momentului, alții se lasă conduși de frică sau de panică, alții stigmatizează și judecă, iau decizii ghidați de emoție, nu de rațiune, alții ajută și se îndreaptă spre cei vulnerabili. Pe toți i-am descoperit și cred că a fost un test pentru omenire în general. Cine învață lecția bine, cine nu, se va întoarce la aceleași obiceiuri după relaxarea tuturor restricțiilor și va relua viața de unde a lăsat-o. Îmi pare rau că această perioadă mi-a furat primăvara, în mod normal aș fi fost afară să mă bucur de pomii înfloriți, de mirosul lor, să mă plimb cu bicicleta. Dar pe de altă parte, natura a primit și ea un cadou: un refresh binemeritat cât noi oamenii nu am fost acolo să o deranjăm.

Corina Caragea: «Timpul trece și așa foarte repede »

corina_caragea_sexy.jpg

corina caragea sport stirile pro tv
Corina își menține silueta prin sport și grijă pentru alimentație și sănătate, în general
foto: PRO TV

 

 • Dar ce a fost ușor și plăcut?

Să dorm. Îmi doream de mult să mă trezesc fără ceas.

 • Care sunt cele mai importante lecții desprinse din această perioadă?

Că nu suntem atotputernici, că lucrurile neimportante pe care le luăm ca date trebuiesc prețuite, cum ar fi sănătatea și libertatea, că în fața unui inamic invizibil, virusul, suntem cu toții egali, indiferent de continent, și tot el ne-a forțat să învățăm lecția umanității – protejându-te pe tine, îi protejezi pe ceilalți și invers. Nu poți lupta singur și să îi lași pe ceilalți în urmă, căci numai dacă suntem cu toții responsabili, câștigăm. Degeaba mă vindec eu dacă tu nu reușești. Așa că suntem fortați să ne ajutăm unii pe alții și să fim responsabili față de aproapele nostru.

 • Cum crezi că va arăta lumea după ce scăpăm de virusul acesta?

Mi-aș dori să ne păstrăm o parte din obiceiuri, legate de igienă de exemplu sau digitalizare, să apreciem ce avem, să ne bucurăm și să protejăm natura, să fim mai cumpătați. Din păcate, însă, cred că oamenii vor uita rapid.

Corina Caragea a dezvăluit cum a ajuns la PRO TV. Lucrează la acest post de 15 ani!

 

 • Care sunt acele lucruri, hobby-uri sau întâmplări ori oameni care ți-au alinat pandemia?

Faptul că am mers în continuare la muncă m-a ajutat și faptul că apartamentul meu este acasă, nu o simplă casă. Pasiunea mea pentru călătorii a fost serios afectată, dar asta nu m-a împiedicat să vizitez virtual locuri îndepărtate, muzee, să fac planuri pentru vacanțe viitoare, cine știe când vor fi ele.

 • Cum ai reușit să te menții în formă? Adică... ai reușit?

Chiar dacă frigiderul a fost aproape și am cam fost prieteni, am făcut mișcare în continuare. Nu este același lucru cu antrenamentul supravegheat de un instructor, dar voi recupera după pandemie.

 • Ce vacanțe ai amânat și când crezi că vei relua obiceiul de a călători?

Aveam Madrid, Barcelona, Valencia și Londra pe lista scurtă, city break-uri în perioada aceasta, unele plătite deja. Industria turismului este paralizată, din păcate și vor veni luni grele pentru mulți. Turiștilor le va fi frică să mai călătorească sau nu vor mai avea bani. Așa că am amânat, nu anulat. Dar modul nostru de a călători va fi cu siguranță diferit. Cum se vor ridica restricțiile și vom putea călători în siguranță, voi relua ce aveam programat în martie-aprilie. Spania va fi prima destinație, dar probabil este departe acest moment, căci este fix una dintre țările cel mai puternic lovite de pandemie.

 • Care sunt primele lucruri pe care abia aștepți să le faci (din nou) după ce se renunță la retricții?

Să mă urc la volan și să plec la munte. Mi-e dor de o excursie de acest gen.

 

Citește și:

Ce bolid de fiţe şi-a luat Corina Caragea din salariul de la PRO TV. Prezintă ştiri de 14 ani

Corina Caragea, sexy pe plaja din Thailanda. A arătat tot ce nu vezi la știrile din sport

Corina Caragea, vacanță în Hawaii. Ce picioare superbe ascunde sub pupitru știrista PRO TV!

INTERVIU EXCLUSIV Corina Caragea, despre o fobie mai puțin știută și cum o maschează în pozele de pe Instagram

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1