Corina Caragea, sexy pe plaja din Thailanda. A arătat tot ce nu vezi la știrile din sport

corina-caragea-costum-de-baie-sexy-thailanda-3.jpg

Corina Caragea pe plaja din Thailanda, în costum de baie sexy
Corina Caragea a petrecut a doua vacanță în Thailanda
Foto: corinacaragea.ro

Corina Caragea a împlinit 37 de ani în decembrie 2019, dar are tot siluetă de puștoaică. Frumoasa prezentatoare de la PRO TV și-a etalat formele rotunde pe o plajă exotică din Thailanda.

Dacă v-ați întrebat de ce a lipsit Corina Caragea de la pupitrul Știrilor PRO TV, iată și motivul! Imediat după ce a aniversat 37 de ani de viață printr-o petrecere cu prietenii săi, frumușica brunetă și-a luat o vacanță departe de țară, într-un loc superb pe care l-a mai vizitat și în urmă cu trei ani. Mai precis, Corina Caragea a fugit în Thailanda să se bucure de razele soarelui și de nisipul fin.

corina-caragea-costum-de-baie-sexy-thailanda.jpg

Corina Caragea pe plaja din Thailanda, în costum de baie sexy
Corina Caragea a făcut furori în costum de baie pe plaja din Thailanda
Foto: corinacaragea.ro

Corina Caragea a sărbătorit Revelionul în Bangkok

Se pare că Thailanda este locul preferat al Corinei Caragea, din moment ce a ales încă o dată această destinație în care și-a făcut din nou o mulțime de poze cu care și-a fermecat fanii pe rețelele de socializare. Corina Caragea a făcut masaj thailandez și s-a bucurat de peisajele mirifice. „Capitala Thailandei este amețitoare, asta îmi era clar deja. Dar uite că m-am întors în caruselul ăsta, căci mai aveam niște nebunii neîncercate. 2020 m-a prins la propriu – prins – între mii de oameni, fără voia mea, pe malul râului. Doar până acolo am reușit să ajung în haosul ăla. Am rămas blocată în mulțime, ce mai contează unde plănuiam să fac Revelionul? Escala mea în Bangkok m-a stors de energie, așa că am zburat către adevărata vacanță – o altă parte a fascinantei Thailanda. Dacă data trecută am ales Koh Phangan și Koh Samui, acum am poposit in Krabi.  O nebunie! ”, a povestit Corina Caragea pe blogul ei.

corina-caragea-costum-de-baie-sexy-thailanda-2.jpg

Corina Caragea pe plaja din Thailanda, în costum de baie sexy
Corina Caragea are la 37 de ani o siluetă de puștoaică
Foto: corinacaragea.ro

Corina Caragea a revenit la PRO TV superbronzată

Din rochițele în care Corina Caragea ne prezintă rubrica sportivă la PRO TV, fanii au putut să o vadă supersexy în costum de baie pe plaja fierbinte. Frumoasa brunetă și-a afișat formele în tot felul de rochițe vaporoase, colorate și costume de baie care i-au pus în evidență formele rotunde. Imaginile Corinei Caragea au strâns mii de aprecieri. Corina Caragea s-a prezentat la pupitrul Știrilor PRO TV superbronzată.

corina-caragea-costum-de-baie-sexy-thailanda-4.jpg

Corina Caragea pe plaja din Thailanda, în costum de baie sexy
Corina Caragea a pozat sexy în costum de baie și la asfințit, în Thailanda
Foto: corinacaragea.ro

Citește și:

Corina Caragea: «Am fost în Paradis»

Corina Caragea, vacanță în Hawaii. Ce picioare superbe ascunde sub pupitru știrista PRO TV!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1