Corina Caragea, vacanță în Hawaii. Ce picioare superbe ascunde sub pupitru știrista PRO TV!

cara1.jpg

Prezintă ştirile sportive de la PRO TV

Ştirista Corina Caragea (36 ani) şi-a încărcat bateriile în recenta vacanţă petrecută în statul american Hawai, unde a trăit cea mai frumoasă experienţă.

A vizitat şi oraşul Honolulu, capitala acestui stat, care este şi o importantă staţiune balneară şi de agrement, situat în Golful Mamala de pe Oahu, a treia insulă ca mărime din arhipelag. 

Corina a descoperit plaje ireal de frumoase, ea bălăcindu-se ca un copil în Oceanul Pacific. Vedeta ştirilor sportive de la PRO TV le-a promis fanilor de pe conturile sociale, unde de altfel a postat şi fotografii, că va povesti, în curând, pe blogul ei, despre acest concediu de vis. 

cara212-13-6.jpg

Corina Caragea are un trup de fotomodel

“Ştiţi deja că sunt îndrăgostită de călătorii şi îmi amintesc că cel mai frumos cadou primit de «Ziua Îndrăgostiţilor» nu a fost o bijuterie, nu a fost un buchet de trandafiri roşii, ci un bilet de avion – două zile într-unul dintre oraşele mele preferate, la un meci de fotbal. Romantism, nu glumă!”, spunea ea. După ce s-a relaxat în ”Paradisul verde”, ea a revenit la pupitrul ştirilor sportive de la PRO TV. 

Loading...

Citește și

  • corina caragea stiri pro tv

    Corina Caragea (36 de ani) este o şoferiţă pasionată şi cu greu ar putea cineva să o convingă să renunţe la maşină, fiind mereu pe fugă. Dincolo de problema vieţii agitate mai găsim un motiv pentru care vedeta stă mereu în trafic, de plăcere. Defilează pe străzile Capitalei cu un bolid de lux, o adevărată bijuterie pe patru roţi, care are şi un preţ pe măsură, de 100.000 de euro.

  • corina caragea pro tv 1 decembrie

    Pe Corina Caragea (35 de ani) o cunoaşte toată lumea de la pupitrul ştirilor sportive de la Pro Tv, dar puţini sunt cei care ştiu că vedeta are o soră la fel de frumoasă ca ea. Alexandra este mai mică cu opt ani decât bruneta celebră, dar diferenţa de vârstă nu le-a împiedicat să fie cele mai bune prietene. Recent, ele au fost protagonistele unei şedinţe foto de excepţie.