INTERVIU Ce spune Smiley despre un reality-show cu Gina Pistol

smiley_gina_pistol.jpg

smiley gina
Smiley şi Gina s-au îndrăgostit în urmă cu doi ani

Ne-am întâlnit cu Smiley – Tiberiu Andrei Maria (36 de ani) luni seara, (21 octombrie), la petrecerea aniversară a casei de producţie Roton, care a împlinit 25 de ani de la lansare. Juratul de la “Vocea României” (PRO TV) ne-a povestit cât de ocupat este acum, fix în perioada în care Gina Pistol (37 de ani), iubita lui, se află plecată la filmări pentru reality-showul “Asia Express”.

Click!: Ce faci, Smiley, Gina a plecat de câteva zile să filmeze în Filipine şi Taiwan pentru “Asia Express”, tu pleci în turneul “@Smiley omul”, începând cu 29 octombrie. Repeţi mult?

Smiley: Da, aşa e, avem ceva de muncă... Acum nu mai stăm aşa mult la repetiţii, pentru că deja eu şi băieţii mei ne înţelegem din priviri. Repetăm cam 4-5 ore pe zi.

E vreo piesă pe care nu ţi-o mai aduci aminte?

Sunt piese pe care nu le cânt frecvent şi nu prea le mai ştiu… Dar mi le reamintesc când fac repetiţii. Sunt destule. 

O să ai şi invitaţi speciali în concertele tale?

O să am. În fiecare oraş o să fie alţi invitaţi. În deschidere o să cânte în unele oraşe Emilian, în altele, Jean Gavril, în altele, trupa 7 Klase.

emilian_si_jean_gavril_2.jpg

emilian si jean gavril
Emilian și Jean Gavril

Casa de producţie Roton face 25 de ani de la lansare şi voi aţi colaborat încă de la începutul carierei tale, acum ne-am întâlnit la petrecerea aniversară. Tu nu te mai pregăteşti de nici o aniversare?

Eu fac 18 ani, deci majoratul! Mie nu-mi prea place să sărbătoresc cifre din astea rotunde.

Ai oricum multă treabă.

Da, cu turneul, cu filmările la “Românii au talent”, pregătesc emisiunile live de la “Vocea României”, pregătesc piesele care urmează să fie lansate anul ăsta şi anul viitor, apoi o să plec din ţară la începutul anului. Nu ştiu dacă voi mai lansa anul acesta ceva, dar sunt în filmări de videoclipuri, pregătesc multă muzică... ce să fac, am treabă.

Ştii câte concerte ai de Revelion?

Nu ştiu încă! Unul sigur voi avea... (râde)

Decembrie va fi lună plină de concerte, aniversări, va fi ziua Ginei, Crăciunul... Te-ai gândit deja la cadouri?

Nu, dar mai am timp.

Tu te-ai vedea vreodată concurent într-un reality-show?

Nu, şi nu m-aş duce.

Dar dacă ţi s-ar da un milion de euro ca să te duci cu Gina?

(Începe să râdă) Nu ştiu, să vedem. Nu cred, nu sunt genul.

Nu ţi-ar plăcea să porneşti într-o astfel de aventură cu situaţii neprevăzute?

Dacă ar fi o aventură în care să fim numai noi doi, nu mi-ar plăcea să fie televizată. Dar mi-ar plăcea să mă duc aşa, dar să fie filmat pentru vlogul meu. Dar nu mi-ar plăcea să fie cu multe camera după noi.

Citește și:

Smiley şi Gina Pistol, împreună şi în film, şi în vacanţe exotice

Gina Pistol, primele declarații despre relația cu Smiley: «Suntem doi oameni sinceri care se iubesc»

 

Loading...
 
 

Citește și

  • gina pistol smiley

    Cel mai discret şi vânat cuplu este fără doar şi poate cel format din Smiley (36 de ani) şi Gina Pistol (37 de ani). Deşi apropiaţii lor ştiu că sunt împreună şi că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste deja de câţiva ani, îndrăgostiţii evită să se afişeze și în public. Joi seara, la ziua lui Mario Fresh, cei doi au venit de mână şi s-au sorbit din priviri fără să le mai pese de ochii curioşilor.

  • gina pistol schimbare de look

    Timpul pare că nu se scurge niciodată prea greu pentru Gina Pistol, atunci când e pe mâna specialiştilor în materie de frumuseţe şi îngrijire. Prezentatoarea de la Antena 1, gazda show-ului culinar, "Chefi la cuţite", a zăbovit preţ de patru ore la coafor pentru a-şi face o schimbare de look. La final, a plecat cu părul vopsit din blond în gri şi aranjat în bucle lejere, semn că hair-stzliştii au avut ceva de lucru până să ajungă la nuanţa cerută de iubita lui Smiley.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1