Smiley şi Gina Pistol, împreună şi în film, şi în vacanţe exotice

2-3-bd-1-35col.jpg

Smiley și-a postat fotografii din Thailanda, în care apare singur

Anul trecut s-a vorbit că Gina Pistol şi Smiley au o relaţie şi că ar forma un cuplu. Nici anul acesta nu vor scăpa de gura lumii, mai ales că ar fi fost în vacanţă împreună, imaginile celor doi din Thailanda vorbind de la sine. În plus, joacă în acelaşi film, “Oh, Ramona”, care va avea premiera special de Ziua îndrăgostiţilor.

Cei mai în vogă îndrăgostiţi ai momentului, chiar dacă nu au recunoscut până acum oficial, Gina Pistol (37 de ani) şi Smiley (35 de ani) sunt tot mai mult împreună. Deşi sunt rivali la tv, lucrând la posturi diferite, cei doi colaborează pe toate fronturile. Ea îl însoţeşte la concerte şi emisiuni, au fost şi colegi de filmare pentru pelicula “Oh, Ramona”, unde au primit roluri secundare, iar acum au umplut reţelele de socializare cu fotografii superbe din Thailanda.

E adevărat că nici una nu-i înfăţişează împreună, dar coincidenţa e prea mare să fi plecat separat în vacanţă fix în acelaşi loc.

„Am fost într-o vacanţă două săptămâni, prima mea vacanţă după un an de muncă. Am ales şi acum să merg într-un loc cald, în Thailanda”, a povestit Smiley pentru Click! într-un interviu exclusiv. Iată ce spune despre filmul în care joacă alături de Gina: “Eu am colaborat pe partea de muzică, toată muzica din film este făcută de HaHaHa Production. Am fost preot în „Naşa”, pepenar în „Selfie”, adică vindeam pepeni, dansator şi cântăreţ în „Un film Simplu” şi în serialul „Cu un pas înainte”, dar poliţist niciodată într-un film. Scena pe care am filmat-o eu are nuditate în ea. Trebuie să vedeţi la cinema despre ce e vorba”, ne-a povestit Smiley.

Ce planuri are pentru anul acesta? „Să am puterea să fac tot ceea ce mi-am propus!”. Deşi e prezentator la „Românii au talent” şi jurat la „Vocea României” de la Pro TV, Smiley continuă să lucreze în studiourile de înregistrări şi să lanseze hituri pe bandă rulantă. El şi Moga pregătesc acum o piesă dedicată femeilor. „Am lucrat cu Moga la o piesă pentru albumul lui viitor. Eu am foarte multă muzică de lansat, la începutul lui februarie o să lansez o colaborare pe care o aştept de mult timp. Am multă muzică în engleză anul acesta, s-au strâns multe piese, şi în engleză, şi în română. Am multe proiecte anul acesta, de asta am şi avut nevoie de o vacanţă la începutul anului”, ne-a mai povestit Smiley. 

Rivali în emisiuni TV

Smiley şi Gina Pistol sunt rivali pe micul ecran. El e în juriu la „Vocea României” şi prezentator la „Românii au talent” de la PRO TV, iar ea va putea fi văzută în noul sezon din „Asia Express”, care are premiera pe 10 februarie, în timp ce va filma un nou sezon din „Chefi la cuţite”, ambele la Antena 1. În toamnă, Gina a putut fi văzută în public şi în culise la finala „Vocea României”, când Smiley şi-a adjudecat premiul alături de concurentul său Bogdan Ioan. În curând va începe un nou sezon din „Românii au talent”, la Pro TV, cel de-al nouălea.

Iată ce ne declară Smiley: „Sezonul acesta e şocant de bun! E incredibil de divers şi de inedit, din punctul de vedere al performance-urilor, al talentului concurenţilor. Sunt lucruri pe care nu le-am văzut în viaţa mea, sunt megasurprinzători”.

 

 

Loading...

Citește și

  • Am trăit să o vedem şi pe asta! Smiley (35 de ani) joacă alături de Gina Pistol (37 de ani) în comedia „Oh, Ramona!”, adaptarea cinematografică a cărţii lui Andrei Ciobanu, „Suge-o, Ramona!”. Regia e semnată de Cristina Jacob, iubita lui Adrian Sârbu.

  • „Război total” la Vocea României! Ediția emisiunii de vineri seară, 19 octombrie, s-a transformat într-o adevărată „luptă” pentru cei patru antrenori, care au făcut tot posibilul să-și convingă concurenții preferați să se alăture echipei fiecăruia. Cum aceasta a fost ultima seară de audiții pe nevăzute din cadrul competiției de voci, cei patru jurați au fost mult mai presați de timp și de dorința de a face alegerea corectă și s-au luptat mult mai aprig pentru concurenți, pe de o parte, și au fost mult mai rezervați atunci când au apăsat butoanele scaunelor, pe de altă parte, pentru a-și completa echipele doar cu cei mai buni dintre cei mai buni.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1