Gina Pistol, primele declarații despre relația cu Smiley: «Suntem doi oameni sinceri care se iubesc»

gina_pistol_smiley.jpg

gina pistol smiley
Gina Pistol și Smiley s-au îndrăgostit în urmă cu doi ani
Foto: arhivă personală

Sunt de doi ani împreună, dar au preferat să păstreze discreția când vine vorba de viața lor personală. Smiley (36 de ani) și Gina Pistol (37 de ani) nu au făcut niciodată risipă de gesturi romantice în public și nici nu au vorbit prea mult despre ceea ce îi leagă. Chiar și așa, încetul cu încetul, vedetele au început să fie mai deschise când sunt întrebate de persoanele care le fac inima să tresalte.

Gina Pistol a acordat un interviu pentru Elle, în care a lăsat la lumină câteva detalii prețioase, de suflet, despre ceea ce trăiește alături de Smiley. A explicat și de ce preferă să păstreze totul departe de cei care nu le sunt apropiați.

„Este o relație normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei", a spus vedeta tv în cadrul interviului.

Ce greșeli a făcut Gina Pistol în relațiile anterioare

Dacă aceasta este o relație pe care preferă să o țină departe de ochii curioșilor, cele anterioare au fost mai mediatizate. Primul iubit celebru al Ginei a fost Codin Maticiuc, în 2005, pentru nouă luni, urmat de Nicola, un afacerist libanez care i-a stat alături timp de șapte ani. Relația cu despărțiri și împăcări a fost presărată și cu câteva legături scurte cu Ciprian Marica și Mihai Răduț, însă o altă legătură amoroasă îndelungată a fost cea cu Alin Cocoș, între 2013 și 2017.

Despre Smiley se știe că a avut relații cu Sânziana Negru, fost om de televiziune, actual blogger, dar și cu Laura Cosoi, cu care s-a iubit între 2007 și 2013. S-a zvonit că a avut relații scurte cu dansatoarea Raluca Netca și cu solista Olivia Reyes, însă legătura cu Gina Pistol, începută în 2017, pare a merge cel mai bine.

Despre greșelile făcute în trecutul amoros, Gina a vorbit tot pentru Elle, făcând referire la procesul de maturizare prin care a trecut în acești ani și la ce a învățat să nu mai facă în relația cu Smiley.

"Când eram mai mică făceam greșeala asta, încercam să scot eu ce e mai frumos de la omul de lângă mine, să îl schimb cumva, să îl modelez, că este bine pentru el. Dar, maturizându-mă, mi-am dat seama că nu aș vrea să mă schimbe cineva și nici eu nu aș vrea să schimb pe cineva. Pentru că, atunci când ești într-o relație tu îl accepți pe omul ăla cu bune și rele. Și așa suntem amândoi. Doi oameni care sunt ei, sinceri, și care se iubesc. Și o fac într-un mod foarte curat", a spus gazda emisiunilor "Chefi la cuțite" și "Asia Express".

«Nu vrem să ne întrebe lumea când ne căsătorim»

gina_smiley.jpg

gina pistol smiley
Gina și Smiley au o relație discretă

 

"De asta am și ales să nu ieșim cu relația noastră în presă, tocmai pentru că vrem să o trăim într-un fel frumos și curat. Familiile noastre știau de noi, prietenii noștri apropiați știau, doar cei din presă nu știau sigur că e ceva. Nu voiam și nu vrem să ne întrebe nimeni: «Dar voi când vă căsătoriți, când faceți copii, băiatul ăsta e bun pentru tine, fata asta e bună pentru tine?». Eu știu mai bine decât toată lumea care mă privește ce este bine pentru mine, la fel cum el știe ce este bine pentru el", a mai spus vedeta Anteni 1.

Gina îl susține pe Smiley la concerte

 

Deși are un program foarte încărcat, căci se împarte între televiziune și contract de imagine, Gina Pistol reușește să mai ajungă și la concertele iubitului său. La Revelionul din 2018, blondina a putut să-l însopțească pe Smiley, la Sibiu, acolo unde acesta a animat atmosfera. Aceasta s-a poziționat fix lângă scenă, dincolo de gardurile de protecție, și l-a sorbit din priviri. Două luni mai târziu, Gina și Smiley au urmat același scenariu și au apărut împreună la o petrecere marca Radio Zu.

 

Citește și:

EXCLUSIV Smiley şi Gina, dovezile amorului. Cum s-au dat de gol

Smiley nu se mai ascunde! Ce fericit e cu Gina Pistol, la Untold!

Credeai că le știi pe toate iubitele lui Smiley? Ea a fost prima de care s-a îndrăgostit!

 

 

Loading...

Citește și