INTERVIU Andreea Marin: "Mă simt iubită. Adrian e de vină". Vedeta vorbește despre Radu Ștefan, Violeta și noua emisiune

andreea-marin-main.jpg

Andreea Marin, în platoul emisiunii sale de la TVR2
foto: TVR2

Andreea Marin (45 ani) strălucește! Și nu doar la propriu! Vedeta trăiește o perioadă frumoasă în viața ei. A revenit pe TV cu un nou proiect, emisiunea "Nu există nu se poate!", difuzată pe TVR2, iar faptul că îi merge bine se reflectă și pe chipul ei. Nu se sfiește deloc să declare că se simte iubită și prețuită în relația pe care o are cu Adrian Brâncoveanu. În interviul exclusiv pentru Click!, Andreea Marin ne-a mărturisit ce îi aduce starea aceasta de bine și dacă ar mai avea răbdare cu un… bebeluș!

 • Click!: Andreea, ai revenit în televiziune, la TVR2,  cu un nou format de emisiune, “Nu există nu se poate”! Cum este? Ce emoții te încearcă?

Andreea Marin: E o bucurie nouă emisiunea "Nu există nu se poate!". Am zilnic ora mea de suflet, înainte de știrile serii, cu oameni unul și unul ca invitați și cu telespectatorii care caută altceva decât bârfe, scandaluri și alte prostii. Vor oameni frumoși, cu povești din care să învețe, care să îi inspire, să le dea un imbold să meargă înainte. Protagoniștii mei sunt oameni ca noi toți, dar au ceva în plus, determinarea de a nu se lăsa trași în jos de cei care-i vor mulțumiți cu puțin, oameni care cred în ideile lor și pentru care nu există nu se poate!

 • Cui se adresează emisiunea și ce surprize le-ai pregătit telespectatorilor tăi fideli?

Oamenilor care vor să trăiască frumos și demn, să lase ceva în urma lor, să fie mândri că sunt aici, pe pământ, cu un rost al lor. Oameni pe care superficialitatea îi lasă rece, dar profunzimea, curajul, bucuria de a trăi a invitaților mei îi mișcă interior și îi impulsionează, îi trezesc la o altă realitate, mai bună. Trăim vremuri tulburi, dar noi nu trebuie să ne lăsăm întunecați pe interior. De noi depinde să fie soare pe cerul nostru.

 • Pe cine ai fost bucuroasă să revezi în TVR, acolo unde a fost cumva “acasă” atâția ani pentru tine, unde ai prezentat “Surprize, surprize”?

Când decorul pe care l-am visat și care, mărturisesc, e minunat, a fost gata, am pășit în studioul "Nu există nu se poate!" cu emoția unui nou început și... ce să vezi? Colegi de-ai mei de odinioară, din echipa Surprizelor, mă așteptau bucuroși să pună umărul și în noua echipă! A fost o emoție pe care nu pot să o descriu în cuvinte. Dar nici cu noii colegi nu mi-e rușine: s-a închegat o echipă extraordinară!

 • Cum te vor regăsi acum cei care te urmăresc? Cât de mult s-a schimbat Andreea Marin între timp?

Nu prea mult, pentru că da, am evoluat, am învățat multe în acești ani, dar esența mea e aceeași, principiile sănătoase pe care mă sprijin sunt tot acolo, le sunt fidelă, iar fizic, nu prea m-am schimbat, deci... sunt ușor de recunoscut! (râde). Iar pentru telespectatori, dacă deschid televizorul de luni până joi pe TVR2, de la ora 18.00, sau în reluare, la ora 23.00, mă vor recunoaște drept Andreea de odinioară, negreșit.

 

L-am dus în vizită, dacă tot avem obiecte de design multipremiate la nivel internațional în platou, de ce să nu fie și el acolo unde își are locul, printre suratele sale, măcar într-o emisiune? Dincolo de glumă, la fiecare ediție decorul de schimbă, aduc un obiect de artă, de design de interior, ceva inedit care să ne aducă frumosul în case prin intermediul emisiunii noastre. Asa învățăm, asa ne cultivăm gustul pentru forme, culori, texturi, pentru talentul artiștilor din spatele acestor lucrări... Nu e nevoie neapărat sa fii un cunoscător, să urmezi o școală de artă, ca să admiri și să integrezi în viața ta ceea ce mâna omului creează, fie că e vorba de pictură, sculptură, design, fotografie sau pur și simplu arta modernă, în toate formele ei.

 • Ai făcut senzație la Gala UCIN cu poza în care apari alături de Violeta și de Radu Ștefan Bănică! Cum de s-a întâmplat acest moment istoric, să-l numim așa?

Pentru noi e... normalitate. Dar firește că am fost mândră să îi am alături pe amândoi. I-am invitat pentru că iubesc teatrul și filmul amândoi, iar Ștefan este proaspăt student la actorie.

andreea-marin-violeta-stefan-banica-fiu.jpg

Radu Ștefan Bănică, Violeta și Andreea Marin, un trio admirabil pe covorul roșu
foto: Ștefan Ovidiu Photography
 • Cum se înțelege Violeta cu Radu Ștefan, fratele ei mai mare? Se văd des? Fac schimb de experiență, își dau sfaturi, ies împreună în oraș?

Iubire, acesta e cuvântul. Se iubesc tare mult și se sprijină reciproc. E o legătură foarte strânsă.

 • Radu Ștefan a făcut deja un duet cu tatăl său, Ștefan Bănică. Știu că și Violeta cântă la pian. Crezi că ar fi posibil cândva un trio de excepție cu ei? S-a vorbit până acum la voi acasă despre așa ceva?

Nu încă. Nu ar fi ceva care să mă mire, e normalitate pentru copii, dacă tot au înclinații artistice.

 • Tu și cu Radu Ștefan Bănică ați păstrat în continuare legătura? Sunteți apropiați, vă înțelegeți bine?

Bineînțeles, nici nu se poate pune problema altfel. E parte din sufletul meu și din viața mea de când era un copil.

 • Cum e Violeta cu școala în această perioadă? Învață online? O ajuți, ai timp și pentru educația ei?

Violeta nu prea are nevoie de ajutor la lecții și asta mă bucură, școala a evoluat foarte mult și e și greu ca părinte să ții pasul cu vremurile. Dar sunt lângă ea pentru orice sprijin de care are nevoie, Violeta e sufletul meu. Învață hibrid acum, însă vremurile sunt incerte, din păcate.

 • Ai mai avea răbdare cu un nou copil, să o iei de la capăt cu un bebeluș?

Da, de ce nu? E cea mai frumoasă perioadă din viața unei mame. Nu e ușor, dar nici o povară. Iubirea pentru copilul meu e mai presus de orice.

andreea-marin-iubit.jpg

andreea marin iubit
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu
foto: Click!
 • Care este secretul strălucirii tale? Arăți mai bine ca niciodată! Ce se întâmplă?

Tot iubirea e de vină, negreșit. Mă simt iubită și prețuită. Adrian e de vină (zâmbește).

 • Există vreo dietă specială pe care o urmezi toamna pentru detoxifiere și care să îți dea un tonus bun?

Acum mănânc echilibrat doar, dar îmi doresc să reușesc să ajung la o cură de detoxifiere în curând, măcar câteva zile. O dată sau de două ori pe an, îmi resetează organismul și e foarte bine.

 • Cum îți place ție să te relaxezi și să îți încarci bateriile, atunci când nu ești la TV, la evenimente sau în acțiune cu proiectele tale?

Să mă alint cu fetița mea, să stau la un film în brațele bărbatului meu, să călătorim, să citesc, să grădinăresc...

 • Ce te face acum fericită?

Echilibrul înseamnă fericire pentru mine. Sănătatea și bucuria de a trăi a oamenilor pe care-i iubesc.

 • Și, o curiozitate! Știu că mai și gătești! Pune Andreea Marin murături pentru toamnă? Îți faci cămara bogată cu astfel de minunății?

Am noroc, avem în familie pe cei dragi care fac asta mai bine decât noi și trimit bunătățile către noi. Ceea ce voi face și eu când voi fi bunică, sunt sigură, pentru copiii și nepoții mei.

Citește și:

Iată-l în bucătărie pe iubitul Andreei Marin: «Nu găsești oriunde bărbat așa priceput ca al meu»

EXCLUSIV Andreea Marin, nemachiată și încărcată de cumpărături: «Fac aprovizionarea cam de 2-3 ori pe lună»

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1