Imagini cu impact emoțional. Cum arată apartamentul groazei din Oneşti, în care au fost uciși cei doi muncitori

balcon.jpg

Agresorul de 68 de ani a ieșit pe balcon, cu cuțitul în mână
foto: Digi 24

Apar noi detalii în cazul cutremurător de la Oneşti (Bacău). Gheorghe Moroşan (68 de ani), fost şofer de tir, a sechestrat luni doi muncitori în apartamentul pe care-l pierduse acum 12 ani şi i-a înjunghiat mortal. Antena 3 a prezentat azi imagini din interiorul apartamentului de la Onești, unde cei doi bărbați, în puterea vârstei, și-au pierdut viața.

Jurnaliștii de la Antena 3 au lansat ipoteza potrivit căreia una dintre victime ar fi murit cu mult înainte de intervenția poliției. Ipoteză întărită de una dintre fotografii, care prezintă o mare baltă de sânge în mijlocul uneia dintre camerele apartamentului, și nu pe balcon. Imaginile ar fi fost surprinse de foștii vecini ai lui Gheorghe Moroșan, cei care au filmat, de altfel, toată acțiunea care s-a desfășurat în balconul în care au avut loc crimele.

imagini-apartament-crima-onesti-697283.jpg

Primele imagini din apartamentul în care au fost răpiţi şi ucişi cei doi muncitori din Oneşti
foto: Antena 3

Un alt element-cheie care ar îndreptăți această teorie ar fi ar fi faptul că într-o singură imagine apar cele trei siluete: agresorul și cele două victime. În toate celelalte imagini apare Gheorghe Moroșan, cu o singură victimă, scrie sursa citată. În plus, doar o victimă a vorbit cu operatorul 112, în momentul în care criminalul a sunat și a amenințat că îi va ucide dacă nu primește ceea ce dorește. Din informațiile oficiale, prezentate în conferința de presă de marți, respectiva victimă ar fi avut o voce îngrozită în timpul apelului la 112. Practic, este posibil ca cealaltă persoană să fi fost deja decedată, motiv pentru care starea de teamă a victimei era atât de amplificată.

victima2_1.jpg

Dan Pătatu (55 de ani), celălat lucrător omorât
Fotografii: Facebook

Silviu Iştoan, de 38 de ani, şi Dan Patatu 55 de ani, sunt cele două victime ale criminalului din Oneşti. Cei doi electricieni au murit după ce au fost înjunghiaţi de Gheorghe Moroşan, care şi-a pierdut apartamentul din Oneşti în favoarea unei firme, acum 12 ani.

victima1_1.jpg

Electricianul Silviu Iştoan (38 de ani) a avut o viață grea, fiind crescut de tată

Citește și:

4 întrebări despre crima dublă de la Oneşti. Cum a putut un om de 68 de ani să imobilizeze doi tineri?

Psihologul, despre dubla crimă din Onești: „Nu stai cinci ore ca să auzi un monolog, Intri pe geam, spargi ușa”

Cine e Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești: «Cu armă de foc voi face și eu dreptate! Nu glumesc!»

Soţia bărbatului care a sechestrat şi ucis doi muncitori în Onești, reţinută

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1