Soţia bărbatului care a sechestrat şi ucis doi muncitori în Onești, reţinută

muncitori-onesti-sechestrati.jpg

Ambii muncitori sechestraţi şi înjunghiaţi la Oneşti au murit. Agresorul a fost împuşcat de poliţişti, fiind rănit
foto: captură YouTube

Soţia bărbatului din judeţul Bacău, care a sechestrat şi ucis doi muncitori, a fost reţinută pentru 24 de ore, find acuzată de complicitate.

Anchetatorii au dispus, luni seară, reţinerea pentru 24 de ore a soţiei bărbatului care a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti, anunță News.ro. Femeia este acuzată de complicitate la infracţiunea de lipsire de libertate. Bărbatul, rănit la picioare, este la spital, dar se află sub supravegherea poliţiştilor. Luni, el a sechestrat doi muncitori pe care apoi i-a înjunghiat de mai multe ori. În urma rănilor suferite, cei doi bărbaţi au murit.

Anchetă la Bacău

”Conducerea Poliţiei Române a dispus ca o echipă de specialişti, condusă de adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române, chestor de poliţie Florentin Brăcea, să se deplaseze de urgenţă în judeţul Bacău, pentru a verifica modul de intervenţie la eveniment”, a transmis, luni seară, Inspectoratul General al Poliţiei Române. Potrivit sursei citate, din echipa de verificare fac parte chestor de poliţie Alexandru Scurtu, directorul S.I.A.S.-I.G.P.R. şi comisar-şef de poliţie Anton Cristian Gheorghe director adjunct al D.I.C.-I.G.P.R. ”La finalizarea verificărilor, în funcţie de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale care se impun”, a mai transmis Poliţia Română.

Ambii muncitori sechestraţi şi înjunghiaţi la Oneşti au murit

Un bărbat de 68 de ani din Onești a sechestrat, luni, într-un imobil din localitate, doi muncitori care efectuau lucrări de reparații, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Bacău. Ulterior, directorul medical al Spitalului municipal Onești a anunțat că unul dintre muncitori a ajuns la UPU cu multiple plăgi înjunghiate, a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat. Celălalt muncitor a fost resuscitat la locul incidentului, însă a murit și el, la spital. Bărbatul acuzat de sechestrarea celor doi a ajuns la spital, cu multiple plăgi împușcate. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a preluat cauza, pentru efectuarea de cercetări. Potrivit Ziarul de Bacău, bărbatul i-a sechestrat pe cei doi muncitori într-un apartament în care a locuit anterior şi din care a fost evacuat prin sentinţă judecătorească. Bărbatul a ameninţat că îi va ucide pe cei doi muncitori, dacă decizia nu este revocată. Chiar el a sunat la 112 şi a anunţat incidentul.
Citește și:

Doi muncitori, luați ostatici de un bărbat de 60 de ani, într-un apartament din Onești. Ambii au murit

VIDEO Incendiu puternic în Prahova, la o societate care fabrică produse din ţiţei. Doi muncitori, în stare gravă

Loading...