Idila dintre Brigitte și Pastramă a stârnit reacția Claudiei Pavel: «Nu îți poți controla hormonii»

claudia-pavel-idila-brigitte-florin-pastrama.jpg

Reacția Claudiei Pavel după ce a văzut imaginile de la Ferma cu Brigitte și Florin Pastramă
Foto: Pro TV

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Claudia Pavel a comentat pe marginea celui mai „fierbinte” subiect de la Ferma- idila dintre Brigitte și Florin Pastramă. Cântăreața a ales să îi plătească fostei soții a lui Ilie Năstase cu aceeași monedă, după ce aceasta a făcut câteva acuzații la adresa ei, și a ironizat-o pe „rivala” ei din show-ul televizat. Iată declarațiile!

Telespectatorii emisiunii Ferma știu bine că, pe parcursul show-ului TV, Brigitte Năstase și Claudia Palvel nu au fost tocmai „cele mai bune prietene”. Relația dintre cele două a devenit tensionată în special după ce fosta soție a lui Ilie Năstase i-a adus câteva acuzații cântăreței, susținând vehement că aceasta s-ar fi culcat la un moment dat cu fostul ei soț, Octavian Sfăt, bărbatul înșelând-o cu artista la momentul respectiv, afirmații negate de Claudia. 

Claudia Pavel, despre idila dintre Brigitte și Florin Pastramă 

Pe fondul acestor neînțelegeri, ulterior cele două și-au aruncat cuvinte grele în emisiune, fără să mai țină cont de camerele de luat vederi. Un alt aspect care a deranjat-o pe Claudia Pavel a constat în faptul că Brigitte a atacat-o, spunându-i că „a venit în Fermă pentru a se combina”, în momentul în care observa că artista interacționa cu colegii ei din show-ul televizat.

În prezent însă, se pare că Brigitte a fost până la urmă cea care și-a găsit dragostea în brațele banditului Florin Pastramă, iar Cream abia aștepta să „își ia revanșa” și să comenteze cele întâmplate. Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, cântăreața a dezbătut subiectul, reacționând în mod critic la idila dintre cei doi. 

claudia-pavel-brigitte-pastrama-maruta.jpg

Claudia Pavel a comentat amuzată relația dintre „cel mai nou cuplu al Fermei”, format din Brigitte Năstase și Florin Pastramă
Foto: Captură Pro TV

„Cum o cheamă pe ea? Brigitte. Și cu Pastramă = Bistramă. Vezi, dacă era vegetariană, nu-i mai era poftă de pastramă… Mare Don Juan Pastramă, mare Don Juan. La naiba, nu l-am prins. Era nenorocire ce gelozie ieșea acolo… Am văzut că până acum zicea că e îndrăgostit de Otniela, dar el cam umblă pe la toate fetele. Cam tare, Pastramă. Dar să nu fim răutăcioși, poate e dragoste adevărată. Poate fac copii, poate vine Brigitte Sfăt gravidă aici..

Este o situație hilară pentru cei din jur relația lor, dar nu e singurul lucru care se întâmplă acolo. Sunt sigură că se întâmplă povești acolo, mult mai multe lucruri…Îmi pare rău de iubitul ei, e rău când ești înșelat… (..)

Niște scene destul de fierbinți. Tata m-a sunat după emisiune și mi-a spus că se întorsese de la toaletă și și-a vomitat cina. E un pic dubios să zici de cineva că a venit în Fermă să se combine și după tu să nu îți poți controla hormonii. Dacă era Pastramă de la început în Fermă cred că nu mai aveam nicio problemă. Era fericită, împlinită”, a declarat Claudia Pavel. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1