Drama lui Mihai Mitoşeru: nuntă amânată de trei ori. Mai multe tragedii l-au împiedicat să se însoare

5_foto-1-2col-18cm.jpg

Mihai și Noemi urmau să se cunune religios pe 24 septembrie

Mihai Mitoşeru pare urmărit de un blestem. Noua achiziţie a postului Kanal D a încercat să se însoare de trei ori, dar de fiecare dată câte o tragedie l-a împiedicat să ajungă la altar.

Ghinioanele se ţin lanţ de Mihai Mitoşeru (41 de ani). Joi, socrul său, Ion Dragomir, şef de cabină la Tarom, a făcut infarct la 59 de ani, iar ambulanţa a încercat zadarnic să-l resusciteze timp de o oră. Socrul lui Mitoşeru a murit chiar cu o lună înainte ca actorul să facă nunta cu iubita lui, Noemi, de profesie stewardesă. Chiar dacă invitaţiile la nuntă au fost demult trimise, iar detaliile evenimentului erau deja stabilite, mai mult ca sigur nunta nu va mai avea loc.

Cel puţin nu acum. ”Mi-a crescut tensiunea când am aflat. Cu Noemi nu se poate discuta, e disperată, iar despre nunta lor nu e momentul să vorbim. Probabil se va amâna”, ne-a declarat Camelia Mitoşeru, imediat ce a aflat că a decedat cuscrul ei.

5_pozemicute1515.jpg

Socrul lui Mitoșeru a murit în urma unui infarct; Soția lui Mitoșeru, în lacrimi la înmormântarea tatălui

Ion Dragomir a fost înmormântat sâmbătă, la Cimitirul Sf. Ilie din Voluntari/Pipera, iar Mitoşeru a fost marele absent pe motiv că ar avea filmări la postul Kanal D, pentru ”Super potriveală”, un nou show prezentat de Jorge din toamnă. Şi anul trecut a fost unul dificil pentru Mihai, întrucât şi-a pierdut tatăl, cu foarte puţin timp înainte să facă nunta cu Noemi, cu care şi-a oficializat relaţia în decembrie 2015. Noemi şi Mihai urmau să ajungă în faţa altarului pe 24 septembrie  2017 şi să facă o nuntă de pomină în inima Bucureştiului, la ”Le Chateau”. Însă, nici de această dată n-au avut noroc. 

Prima logodnică a murit în anul 2000

Şi în anul 2000, în viaţa lui Mitoşeru a fost un moment de cumpănă. Logodnica actorului, Cristina, a murit pe loc într-un accident nefericit pe autostradă. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1