EXCLUSIV Smiley şi Gina, dovezile amorului. Cum s-au dat de gol

g12-bd-bp9h7562.jpg

Gina Pistol a ieşit pe uşa din spate a clubului cu un trandafir roşu în mână
Foto: Mihai Ionescu

Povestea misterioasă dintre Gina Pistol şi Smiley are şi acum iţe încâlcite, însă fotoreporterii Click! au surprins dovezi care confirmă că blondina şi solistul au fost săgetaţi de Cupidon. Joi seara, cei doi s-au dat de gol după ce au petrecut 3 ore, în culise, într-un club din Bucureşti.

Toată lumea vorbeşte despre cuplul momentului, Gina Pistol (35 de ani) şi Smiley (34 de ani), însă protagoniştii tac-mâlc şi se iubesc pe ascuns. După relaţia cu Laura Cosoi, Smiley a preferat să nu se mai afişeze oficial cu nici o femeie, pentru a nu le supăra pe fane, dar asta n-a însemnat că a stat singur-singurel atâta amar de vreme.

g22-3-neata-2-2col.jpg

Gina a plecat de la premiile “Radar de Media”
Foto: Mihai Ionescu

Click! a aflat că juratul de la “Vocea României” se iubeşte cu Gina Pistol de 8 luni, iar povestea lor de dragoste a început pe 31 martie, la concertul lui Damian Drăghici, de la Sala Palatului. De atunci, discreţia a fost literă de lege în relaţia lor. 

g32-3-neata-3-15col-feli-a.jpg

Gina a plecat de la premiile “Radar de Media” împreună cu Feli Donose şi Andreea Avarvari
Foto: Mihai Ionescu

Iată însă că joi n-au mai fost atât de vigilenţi, iar Click! îţi prezintă, cronologic, firul evenimentelor. În seara cu pricina, Gina Pistol a fost prima vedetă care a ajuns la “Gala Premiilor Radar de Media”, eveniment care a avut loc la centrul de evenimente Ambasad’OR, din Otopeni. Prezentatoarea emisiunii “Chefi la cuţite” a stat cuminţică în primele rânduri, până când s-a umplut toată sala.

Gina a venit pentru a-şi ridica premiul pentru emisiunea culinară de la Antena 1, iar la scurt timp după ce a pus mâna pe trofeu, Gina a plecat de la gală, însă nu singură. În jurul orei 22.00, ea a părăsit zona însoţită de solistele Feli Donose şi Andreea Avarvari, cea din urmă fiind cunoscută pentru participarea de la “Vocea României” (PRO TV), dar şi pentru că activează în trupa de backing-vocals a lui Smiley. Cele trei au fugit la Hard Rock Café, unde solistul a avut concert, începând cu ora 22.30. Ajunse acolo, fetele şi-au văzut fiecare de treabă. Andreea Avarvari a urcat pe scenă şi a cântat cu Smiley, Gina a stat în public şi şi-a privit, fascinată, iubitul, după care a dipărut în culise.

g62-3-neata-6-2col.jpg

La zece minute după Gina iese şi Smiley
Foto: Mihai Ionescu

Se ştie că nu oricine are şansa să stea în backstage cu artiştii, însă iată că Gina are parte de tratament special, cum e şi normal. Trei ore, pe ceas, Gina şi Smiley au stat împreună, în intimitate, după care au părăsit clubul cu o strategie bine pusă la punct: au ieşit pe uşa din spate, pe unde de obicei se face aprovizionarea. Blondina a ieşit prima, cu un trandafir roşu în mână, floare pe care n-a primit-o la “Radar de media”, ci cel mai probabil de la romanticul incurabil Smiley.

g72-3-neata-7-2col.jpg

La zece minute după Gina iese şi Smiley, care se urcă la volan
Foto: Mihai Ionescu

Gina se urcă în maşină şi dispare în noapte. După fix 10 minute iese şi Smiley, însoţit de şofer, însă preferă să se urce el la volan. Îşi consultă telefonul, butonează câteva minute, apoi merge spre casă. Posibil ca seara să nu se fi încheiat acolo pentru cel mai sexy cuplu din showbiz.

Gina Pistol: «Sentimental, sunt bine»

Contactată de Click!, Gina ne-a răspuns, ca şi până acum, evaziv, dar cu subînţeles.

“Sunt bine. Iubesc viaţa, iubesc ce se întâmplă acum. O să vedeţi în curând despre ce este vorba, voi mai avea un proiect foarte interesant. Sentimental, sunt bine, profesional la fel, sănătoasă sunt. Nimic în viaţă nu se întâmplă fără un motiv şi totul se întâmplă când trebuie să se întâmple”, ne-a spus frumoasa blondină, prezentatoarea emisiunii “Chefi la cuţite” de la Antena 1.

Loading...