EXCLUSIV Smiley și Gina Pistol, primul Revelion împreună! El a cântat la Sibiu, ea l-a sorbit din priviri

gina_smiley.jpg

gina smiley
Gina Pistol și-a însoțit iubitul la Sibiu, unde a stat la tot concertul lui de Revelion
Foto: Click!

Cel mai înfocat fan al lui Smiley este, fără doar și poate iubita lui, Gina Pistol, care de câteva luni are loc privilegiat la concertele solistului! Așa s-a întâmplat și de Revelion, când artistul a animat atmosfera la Sibiu. Blondina s-a poziționat fix lângă scenă, dincolo de gardurile de protecție, și l-a sorbit din priviri.

Nu a lăsat telefonul din mână cât timp artistul s-a aflat pe scenă. A filmat continuu, a fotografiat fiecare moment și i-a salutat pe spectatorii din public, cărora le-a confirmat astfel că se iubește cu Smiley.

Dacă până acum Gina Pistol (36 de ani) și Smiley (34 de ani) se fereau cât puteau de mult să-și recunoască iubirea, de Revelion, la Sibiu, fotoreporterii Click! au surprins scene savuroase între cei doi protagoniști, care nu mai pot fi negate. Prezentatoarea “Chefi la cuțite“ (Antena 1) și antrenorul de la “Vocea României” și-au transmis semnale, ca doi adolescenți. Ea l-a sorbit din priviri din fața scenei, într-un loc nepermis spectatorilor, iar el i-a cântat versuri de dragoste și s-a uitat în ochii ei, semn că ultima lună când au stat departe unul de celălalt, a fost grea.

Gina Pistol s-a întors recent din Asia, unde a filmat pentru noua emisiune (Asia Express), ce va fi difuzată din primăvara anului viitor tot la Antena 1, iar revederea se pare că a fost cât se poate de dulce, căci doi nu mai stau separați deloc. Blonda l-a urmat pe Smiley și în noaptea de Revelion, la Sibiu, unde a îndurat frigul pătrunzător doar ca să fie cu el la trecerea dintre ani. Prezentatoarea și-a făcut apariția la scurt timp după ce Smiley a urcat pe scenă și nu s-a retras decât aproape de final, când a urcat în culise.

 

Click! a aflat că juratul de la “Vocea României” se iubește cu Gina Pistol de 9 luni, iar povestea lor de dragoste a început pe 31 martie, la concertul lui Damian Drăghici, de la Sala Palatului. De atunci, discreția a fost literă de lege în relația lor. Iată însă că încep să nu mai fie atât de vigilenți, surse din anturajul lor povestind că Gina a fost prezentă și la ultimele concerte ale artistului. De Revelion, imaginile surpinse nu mai au nevoie de niciun comentariu. 

1/6
Loading...

Citește și

  • Gina Pistol, Smiley, iubire, relatie, iubita Smiley, concert, dezvaluiri, s-au dat de gol

    Povestea misterioasă dintre Gina Pistol (35 de ani) și Smiley (34 de ani) are și acum ițe încâlcite, însă fotoreporterii Click! au surprins dovezi care confirmă că blondina și solistul au fost săgetați de Cupidon. Joi seara (26 octombrie), cei doi s-au dat de gol.

  • Gina Pistol se iubeste cu Smiley, amor secret, cum s-au cuplat Smiley si Gina Pistol, Vocea Romaniei, Damian Draghici, Arenele Romane, dezvaluiri vedete

    Incredibil, dar adevărat! Par diferiți din toate punctele de vedere, dar așa cum se știe, contrariile se atrag, iar Gina Pistol și Smiley confirmă acest fapt. După relația cu Laura Cosoi, Smiley a preferat să nu se mai afișeze oficial cu nici o femeie, pentru a nu le supăra pe fane, dar asta n-a însemnat că a dormit singur-singurel, atâta amar de vreme. Click! a aflat că juratul de la “Vocea României” se iubește cu Gina Pistol de 7 luni.