Gina Pistol îl vrea pe Smiley lângă ea! Ce gest a făcut pentru artist

gina-pistol-mesaj-pentru-smiley.jpg

Gina Pistol a publicat pe rețelele de socializare o imagine amuzantă menită să-i atragă atenția lui Smiley
Foto: Instagram

Deși se zvonește că formează un cuplu de ceva vreme, Gina Pistol și Smiley nu sunt adepții „iubirii în public”. Numai paparazzi îi pot surprinde pe cei doi, din când în când, pe la aeroport, organizându-și vacanțe în doi. Totuși, deși nu au comentat pe marginea subiectului „relație” și sunt reticenți în privința aparițiilor împreună în cadrul evenimentelor, iubăreții mai au uneori și câteva scăpări!

Dacă recent, chiar după ce și-a aniversat ziua de naștere, Gina a avut un moment de slăbiciune și i-a transmis un mesaj clar și răspicat lui Smiley, prin care și-a exprimat dorul față de acesta în timp ce călătorea cu avionul, se pare că tot vedeta e cea care tot încearcă să facă pași, mici dar siguri, către confirmarea relației dintre ea și Smiley. 

Gina Pistol confirmă în mod oficial relația cu Smiley?

Tot pe rețelele de socializare, prezentatoarea TV a publicat o imagine care a stârnit amuzamentul urmăritorilor săi virtuali, dar așa cum reiese dintr-o zicală veche, „în glumă se spune adevărul”. Gina a dat de înțeles că îl dorește pe Smiley aproape de ea și, cine știe, poate că artistul se va conforma și cei doi vor fi suficient de curajoși să publice cât mai multe poze în care apar împreună, în viitor. 

gina-pistol-smiley1.jpg

Imaginea care i-a amuzat copios pe urmăritorii virtuali ai Ginei Pistol
Foto: Instagram

Până atunci însă, Gina Pistol s-a mulțumit cu o imagine editată, primită, probabil, din partea vreunul admirator descurcăreț în Photoshop. Sau poate chiar ea s-a încumetat să apeleze la programele de editat pentru a-i transmite un mesaj lui Smiley. Cert este că în poza cu pricina, chipul Ginei apare editat într-o poză în care Smiley pozează fericit alături de un fan.

Practic, editul este atât de bine realizat încât pare că cei doi au pozat, într-adevăr, împreună. Prezentatoarea TV s-a amuzat pe seama imaginii și a dorit să o împărtășească și cu prietenii ei virtuali. „Răutăcioșii vor zice că poza e editată”, a scris Gina într-un mod ironic, în dreptul fotografiei. 

Gina și Smiley, împreună și pe micile ecrane

Smiley (35 de ani) joacă alături de Gina Pistol (37 de ani) în comedia „Oh, Ramona!”, adaptarea cinematografică a cărţii lui Andrei Ciobanu, „Suge-o, Ramona!”. Premiera filmulului va avea loc pe 14 februarie, de „Ziua Îndrăgostiţilor” și, deși nu vor interacționa prea mult pe micile ecrane, măcar îi vom vedea pe cei doi împreună, având în vedere că este prima oară când Smiley şi Gina Pistol joacă în același film.  

Loading...

Citește și

  • Unde e dragoste e şi concurenţă! Cel puţin în cazul unor cupluri de vedete care au ales să-şi câştige banii lucrând la televiziuni concurente. Cei care s-au trezit recent într-o astfel de situaţie sunt Lili Sandu, prezentatoare a emisiunii „Fan Arena” (Kanal D) şi Silviu Tolu, concurent la reality-show-ul „Ferma” (Pro TV).

  • gina pistol

    Pe vremuri emblema revistei Playboy, Gina Pistol și-a schimbat stilul, dar nu și sex-appeal-ul. Blondina în vârstă de 37 strălucește pe micul ecran, unde prezintă două emisiuni, însă în viața de zi cu zi preferă să treacă neobservată și pare desprinsă dintr-o gașcă de cartier. Uite cum am surprins-o pe celebra bombă-sexy!