Gina Pistol dă totul pe față! Mesaj de dor pentru Smiley

gina_smiley.jpg

Gina Pistol smiley
Gina Pistol și Smiley sunt tot mai aproape să își facă relația publică

Dorul e dor și cu asta basta! Gina Pistol a avut recent un moment de slăbiciune și a transmis un mesaj clar și așteptat de mulți. Aseară (10 decembrie), la o zi după aniversarea ei, vedeta a pus pe Instagram o imagine cât o mie de cuvinte, dedicată iubitului ei, Smiley.

Aflată în India de aproape două luni, acolo unde filmează pentru reality-show-ul "Asia Express", de la Antena 1, Gina Pistol numără zilele și în gând, și pe Instagram, unde ține un fel de jurnal de călătorie. "Ziua 52", a scris ea pe 10 decembrie, la o zi după ce a împlinit 37 de ani departe de casă, de prieteni, de familie, dar mai ales departe de Smiley (35 de ani), bărbatul cu care se iubește din martie 2017, după cum Click! v-a anunțat, în exclusivitate.

În această euforie amestecată cu dor, frumoasa prezentatoare TV a făcut un gest care poate fi interpretat ca un prim pas către oficializarea relației. Gina a pus pe Instagram un "Instastory" (filmuleț care poate fi vizualizat doar 24 de ore), în care apare o imagine filmată din avion, adaugând, prin tag, și contul de Instagram al lui Smiley, @smiley_omul.

gina-pistol-mesaj-smiley-iubit.jpg

imagine instagram gina pistol
Aceasta este imaginea care vorbește de la sine despre relația dintre Gina Pistol și Smiley
Foto: Instagram

Vedeta a folosit și un filtru special, încercând să creeze impresia unei pelicule. Și n-a greșit, căci de film pare și povestea lor. În ciuda multor dovezi concrete, pe care nu contenesc să le expună, Gina și Smiley nu au declarat niciodată răspicat că formează un cuplu. Ce mesaj ar putea transmite Gina prin imaginea respectivă? Probabil "Smiley, mi-e dor de tine, mi-ar fi plăcut să te urci în avion și să vii aici de ziua mea" sau "Gata, am terminat filmările, mă întorc acasă, la tine". Prima variantă nu ar fi fost nerealizabilă dacă solistul n-ar fi fost reținut în București cu repetițiile pentru "Vocea României" (PRO TV), căci vineri, pe 14 decembrie, va avea loc marea finală, live.

gina_india_asia_express.jpg

Gina Pistol este surprinsă de experiența trăită la „Asia Express”
Loading...

Citește și