Gina Pistol, cuprinsă de panică la filmările Asia Express

gina_pistol.jpg

gina pistol asia express
Gina Pistol a chemat echipa de producţie în ajutor
Foto: Antena 1

Filmările pentru emisiunea Asia Express, sezonul al treilea care va fi difuzat la Antena 1 din primăvară, îi produc uneori gazdei şi momente de nelinişte. Unul dintre aceste momente a avut loc recent când Gina Pistol şi-a dat seama că are rău de înălţime. Urcată pe o balustradă şi filmată cu ajutorul unei drone, blondina a trăit o adevărată spaimă când a realizat că la picioarele ei se întinde un hău.

Asia Express reprezintã o aventurã de neuitat nu doar pentru concurenţi, ci şi pentru prezentatoarea Gina Pistol. În timp ce filma un intro pentru emisiune, blonda s-a urcat pe o balustradã pentru ca drona să surprindã cele mai spectaculoase cadre. Iniţial totul a decurs normal, dar după câteva minute gazda show-ului a intrat în panicã şi a chemat repede echipa de producţie să o ajute sã coboare.

gina_pistol_asia_express.jpg

gina pistol
Gina Pistol nu s-a simţit în apele ei la filmări
Foto: Antena 1

“M-am urcat acolo şi timp de 2-3 minute n-am avut nicio problemã. Apoi, brusc, am realizat la ce înălţime mă aflu, parcă am văzut tot hăul ce se întindea la picioarele mele si m-a luat panica. Am şi eu misiunile mele în Asia Express!”, a povestit Gina.

gina_pistol_filmari.jpg

gina pistol filmari asia express
Gina Pistol, surpinsă cu ajutorul unei drone
Foto: Antena 1

Unde se filmează Asia Express, sezonul 3

La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine șI Taiwan. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigãtor Asia Express, cel mai dur reality show din România.

 

 

Citeşte şi:

 

Gina Pistol, mărturisiri din culisele Asia Express. Ce și-a pus în bagaj prezentatoarea TV

Cu ce neplăceri se confruntă Gina Pistol la «Asia Express»

 


 

Loading...

Citește și

  • Premieră! După ce s-au răsfăţat într-o vacanţă de vis în Portugalia, Smiley (36 de ani) şi Gina Pistol (37 de ani) îşi recunosc public relaţia. Joi seară au venit la petrecerea aniversară a lui Jo care şi-a lansat cu Juno piesa „Caută-mă”. Smiley ne-a spus că Gina i-a cucerit inima, iar dacă se vor căsători, o vor face departe de ochii curioşilor.

  • Smiley și Gina Pistol nu mai sunt cu siguranță la vârsta la care sunt nevoiți să își ascundă relațiile și nu îi împiedică nici vreo verighetă sau vreun act de căsătorie. Totuși, cei doi artiști, deși formează un cuplu de aproximativ doi ani, au preferat să fie discreți în privința vieții lor amoroase, ajungând până în punctul în care, la un moment dat, nimeni nu mai știa cu exactitate dacă aceștia mai sunt sau nu împreună.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1