Cu ce neplăceri se confruntă Gina Pistol la «Asia Express»

Reality-show-ul „Asia Express” (Antena 1) îi supune la probe nu doar pe concurenți, ci și pe cei din echipa de producție. Aflată din 25 octombrie 2019 la filmări în Filipine, prezentatoarea Gina Pistol (37 de ani), iubita lui Smiley (36 de ani), trebuie să arate impecabil și să fie cât mai sexy, deși condițiile de acolo nu sunt deloc prietenoase.

În timp ce la noi temperaturile sunt în cădere liberă, blonda se luptă cu canicula și cu umiditatea excesivă. Din această cauză, Gina Pistol a spus că machiajul i se scurge de pe față și că trebuie să stea mereu cu trusa de cosmetice după ea pentru retușuri. Și asta nu este singura problemă, pentru că și părul vedetei are mult de suferit. Buclele care o fac pe vedetă și mai sexy se desfac și îi dau emoții suplimentare în timpul prezentărilor.

Mai mult, tenul sensibil al Ginei are probleme din cauza soarelui puternic, iar vedeta este obligată să poarte rochii lungi, iar decolteul sexy să îl țină sub umbrelă până în decembrie, când va reveni în țară. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1