Gina Pistol, mărturisiri din culisele Asia Express. Ce și-a pus în bagaj prezentatoarea TV

57088136_513897462473221_6968335175038009344_o.jpg

Gina Pistol a oferit detalii despre experiența de la Asia Express
Foto Facebook

Gina Pistol a trecut prin cele mai frumoase momente atunci când a filmat emisiunea Asia Express, emisiune care se bucură de un real succes la televizor. Prezentatoarea tv a vorbit deschis despre experiennța Asia Espress, unde ea a fost prezentatoare. Deși a beneficiat de cazare în fiecare noapte, vedeta a trecut și ea prin experiențe neplăcute.

Iubita lui Smiley a oferit detalii din perioada în care a filmat emisiunea Asia Express, mărturisind care au fost condițiile precare pe care a trebuit să le suporte vedeta pe timpul filmărilor.

„Singurul avantaj pe care noi, cei din echipa de producție, îl aveam față de concurenți era că, la finalul zilei de filmare, aveam certitudinea cazării. Dar asta nu înseamnă că toate locurile unde am dormit erau minunate. Am avut parte și de nopți nedormite pentru că angajații unui hotel făceau multă gălăgie în toiul nopții, fără să țină cont de nimic, deși eu urma să mă trezesc în jur de ora 4 pentru a mă pregăti de o nouă zi de filmare. A fost dificil și pentru noi, nu doar pentru concurenți. Ne-a lipsit confortul de acasă și nu știam niciodată ce ne așteaptă seara, când ajungem la cazare. Dar acum văd imaginile cu vedetele Asia Express și nu îmi vine să cred prin ce locuri au dormit, prin ce experiențe au trecut. Eu îi vedeam că sunt foarte obosiți, pentru că au avut și seri în care nu reușeau să închidă un ochi, din cauza condițiilor de cazare, dar nu mi-am imaginat că a fost atât de greu! Asia Express este un proiect frumos, dar extrem de greu, însă ce ne aduce zâmbetul pe buze de fiecare dată este reacția telespectatorilor, care ne urmăresc ediție de ediție și ne felicită pentru faptul că le oferim un produs foarte bun”, a declarat Gina Pistol pentru viva.ro.

57133777_514411439088490_9048859359475400704_o.jpg

Gina Pistol a avut de înfruntat nopți nedormite la Asia Express
Foto Facebook

Gina Pistol, experiență de neuitat la Asia Express

Pentru Gina Pistol, Asia Express a fost mai mult o provocare, dat fiind faptul că nu a reușit să ia cu ea toate produsele pentru ten și păr de care ar fi avut nevoie, alegând să aduca în India doar strictul necesar, adică ce i-a fost recomandat de specialiștii cu care ea lucrează în România.

„Progamul meu de îngrijire s-a adaptat la dinamica filmărilor Asia Express. A fost foarte greu să includ în bagaj toate cosmeticele de care aveam nevoie, mai ales că am luat cu mine și peste 40 de ținute. Cu toate acestea, pe sticlă trebuie să arătăm bine, așa că am încercat să includ toate produsele de bază pentru ten și păr, de care știam că nu mă pot lipsi. La recomandarea hairstylistului meu, mi-am luat un șampon special nuanțator, ulei și o mască hidratantă, căci în fiecare dimineață mă coafam, apoi, fiind pe teren, îmi expuneam părul la căldură, soare și umiditate. Nici cu machiajul nu a fost mai ușor, dar măștile de ten pentru curățare și hidratare m-au ajutat, mai ales din cauza faptului că zi de zi îmi retușam machiajul în micile pauze, când așteptam concurenții să ajungă la punctul final de oprire. Pe tot parcursul filmărilor, am purtat la mine o trusă cu câteva produse-cheie, o pudră, un blush, o cremă cu protecție solară și un gloss de buze de care nu mă pot lipsi nici acasă”, a mai declarat Gina Pistol.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1