Gigi Becali a devenit bunic! Fiica lui cea mare, Teodora, a adus pe lume o fetiță

becali-si-mama.jpg

Gigi Becali a devenit bunic
Foto: Arhivă Click

Fiica cea mare a finanțatorului FCSB, Teodora Becali, a născut o fetiță, iar Gigi este în culmea fericirii! După ce a trecut prin emoțiile nunții fetei sale, acum Becali experimentează un șir și mai profund de sentimente, după ce a aflat că a devenit bunic.

Emoții și fericire cât cuprinde în familia lui Becali, după ce fiica lui cea mare, Teodora, a devenit mămică, făcându-l pe finanțatorul FCSB cel mai fericit bunic. 

Gigi Becali a primit o veste emoționantă chiar în ziua derby-ului decisiv pentru titlu, CFR Cluj – FCSB. Finanțatorul roș-albaștrilor a aflat că a devenit bunic după ce Teodora Becali a născut o fetiță, mărind astfel familia.

Gigi Becali a devenit bunic

Reacția lui Becali a fost pe măsură, acesta mărturisind că nici măcar meciul mult așteptat nu mai era acum atât de interesant, după aflarea marii vești.

„Tată, sunt prea bucuros ca să mă mai intereseze altceva acum, fotbal sau altceva. Să fie toată lumea sănătoasă”, a spus Becali pentru Prosport.

gigi-becali-teodora-nunta.jpg

Teodora Becali s-a căsătorit anul trecut cu Mihai Theodor Mincu
Foto: Arhivă Click

Fiica lui Gigi Becali s-a căsătorit anul trecut cu alesul său

Teodora (24) s-a căsătorit în octombire anul trecut cu Mihai Mincu, având parte de o nuntă ca în povești, unde finanțatorul FCSB nu s-a sfiit să bage mâna adânc în buzunar. Așa cum declara atunci, Becali susține că este foarte mândru de ginerele lui și că este extrem de mulțumit cu alegerea fiicei sale. „Mă bucur că Teo a mea s-a căsătorit cu un om de aur. Am trei prințese și acum mai am un prinț”, declara la vremea respectivă Becali.

Ginere Mihai Theodor Mincu, în vârstă de 28 de ani, este exact pe placul lui Becali, aceștia înțelegându-se de minune. „Are peste 1,85 m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. (..)

Eu i-am zis: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut! Dar am încredere că va face numai bine”, mai spunea atunci Gigi Becali.

Loading...